reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ha alus ja zawsze robie kolor sama w domu:):):)nawet pasemka robie tez domowym sposobem hehehhe M mi wyciaga wlosy przez czepek hahahha
no coz alus....nie za duzo tych imprez zakladowych?????ja bym chyba zrezygnowala.....
u mnie 5 miesiecy minie 12 tego listopada:(:(:(....

reklama
aaaa i ogladalam sobie samochody na necie.....heheheh....mielismy kupic w nastepnym roku ale.....cos mi sie zdaje ze chyba M kupi mi jeszcze w tym roku....
a tak wogole to moze dziewczynki zapytacie swoich M o opinie na temat samochodow 7 lub 8 osobowych....chetnie sie dowiem opini...
ja sobie upolowalam hyundaia trajeta,.....chyba sie na tego skusze.....patrzalam tez na seata alhambre, volkswagena sharana i forda galaxy wszystkie podobne ale....hyundai jest tanszy i chyba bardziej mi sie podoba...

Selenko trzymam kciuki za usg...napewno ciaza bedzie udana :-)...

Wróbelek przepis bardzo prosty...pierś kurczaka pokroić w kosteczkę i podmażyc z cebulka i curry, dodać ananasa w kosteczke pokrojonego......ja dodaje kukurydze ale ty jak sie boisz nie musisz...do tego ryż ciemnoziarnisty i wymieszać, dosolić, pieprzy białego troszke i ząbek czosnku....

Aga Irl...niestety na samochodach się nie znam ale mojemu m tez się takie kolosy podobaja :-)

SELENKO GRATULUJE :-) BEDZIE DOBRZE BO NIE MOZE BYC INACZEJ:-D MAM CICHĄ NADZIEJE ZE JA TEZ NIEBAWEM NO PEWNIE PO NOWYM ROKU NAPISZE WAM RELACJE Z MOJEGO usg TO FORUM NAPRAWDE POZYTYWNIE NASTAWIA NA PRZYSZŁOŚ TZN. TO WY DZIEWCZYNY CIESZE SIE ZE TU TRAFIŁAM :tak:
KINGUŚ JAK TAM@ POJAWIŁA SIE? JA W PONIEDZIAŁEK UDERZAM NA LABOATORIUM IECH MI POBIERAJĄ CO CHCĄ:dry: I NIECH ROBIĄ BADANIA ............. NIECH COŚ WRESZCIE SIE DZIEJE:sorry2: POZDRAWIAM I ZABIERAM SIE ZA SPRZĄTANIE BO OSTATNIO TROCHE ZANIEDBAŁAM TE SPRAWY I MOJEGO M. TEZ ( JAK ON ZE MNA WYTRZYMAŁ- TE MOJE CHUMORY ) :confused:

dzien doberek.....
witam sie bardzo serdecznie.....
zycze milego weekendziku bo jak widze wszystkie gdzies wybylyscie....
sylwia zapewne pracuje z M nad dodatkowym czlonkiem rodzinki hehhe....
selenka z tatusiem tez w gorach....
mirka ....mam nadzieje ze lepiej sie juz czuje...
agus aj...a twoje dziecie wybylo znow na weekend????pewno sprzatanko u ciebie w toku...
edzia?a ty jak sie masz?lepiej?pozdrawiam i sle buziaki...
alutka....a ty co?pewnie z rodzinka :):):)
marta?????cicho jakos jestes...
pixella.....a jak twoj weekendzik?
agi?kingus?allaa?mordoklejka?szafirek?miglak?wrobelek?cyniczna?pyzunia?beti?gabi?dilajla?mala?kasiek?.......mam nadziejje ze nikogo nie pominelam....chyba...jesli tak to przepraszam :):):)

Witajcie...
Aga Ir....ano dziś do wieczorka mam dziecie przy sobie....
latam od dwóch dni jak wściekła i zapierniczam ze juz mi
sił brak...to przygotowania do imprezki mojego M....hihi..
Gabi....pewnie Ci nudno lezeć tak plackiem ale musisz wytrzymać.
My wszystkie dzielnie trzymamy kciuki zycząc zdrówka i
wytrwałości...
Selenko...wypocznij i naładuj akumulatorki...
Edytko...mam nadzieję,że słoneczko wychodzi....
Wszystkie Was ciepło pozdrawiam .....
Uciekam.....papapapappa

aga...ja mam dziś sajgon, mała 4-7 nie spała potem padła do 10...zjadła 1 kromke chleba i plaster szynki od rana...i medzi...a ja dziś padnięta, rozeźlona i głowa boli..buuuuuuuu

Ja tylko na chwilunię. Melduję, że czuję się dobrze! Jestem wiecznie głodna więc zarazz idę coś przekąsić.
Pixella dzięki za przepis jutro wypróbuję!!!!!!!!!! Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!

reklama
witajcie,jestem jestem ale w ten weekend mam wyklady ale i tak nie wytrzymalam do 20 ehh,krzyz mnie boli cosik bardzo:-(

Do góry