reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

beti7 juz niedługo bedzesz szczęsliwa, teraz musisz poczekać, zbadac sie dokładnie i pozbierac siły na staranka bo macierzyństwo to nie lada wyzwanie :-)...

reklama
Hej,Pixella,cieszę się,czekałam wczoraj na Twój wynik:tak:
Ja jakbym miała mało,to ząb mnie boli jak diabli:wściekła/y:
Pozdrawiam.Nie dam rady popisać,bo ząb i po za tym już mi niewygodnie jedna ręką.
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Gabi współczuje ząbka...jak byłam w ciazyz Wika złamał mi sie jeden - 5ka górna i odpadł sobie ot tak...zostało go tak mało, że żadne wypełnieni sie nie trzymało, nie było szans na uratowanie zabka, musiałam się zdecydować na zatrucie (na szczęście byłam juzw 2 trymestrze i mogłam) i zalepienie byleczym...jak urodziłam to szybciutko mi wypełnili kanały i niestety mam koronke bo zadna plomba by sie nie utrzymała tak nieszczęśliwie sie odłamał....Miałam pecha echhh

teraz to nie wiem czy szukać pracy (kończe Staz ) czy starac sie o dzidziusia zawsze mam jakieś wątpliwości nie jestem zdecydowana:no: a moze poprostu oddac wszystko w ręce natury bo w końcu mój organizm chyba najlepiej wie kiedy zdecydowac sie na ciąze;-)
PS. chyba wygram dzisiejszą kumulacje w lotka i zabieram was dziewczyny na wyspy szczęścia :-) :cool2:

beti7 ja ostatnio marzę o wakacjach...na teneryfie na przykład więc chętnie sie z tobą zabiore ale dopiero w 2 trymestrze :-)

nie ma sprawy poczekam................:-)
a tak serio to czym są pieniadze w naszych przypadkach?????????????
niczym żadne pieniądze nie sa w stanie uratować martwej ciąży:no:

:zawstydzona/y:chyba nici z mojej dzisiejszej wizyty u gin myslałam ze @ sie juz skończyła a tu masz jeszcze troszke................ chyba powinnam poczekać aż sie definitywnie skończy? a juz myslałam:wściekła/y:

Pixellko bardzo się cieszę ja pewnie mojego malenstwa nie zobacze za szybko.
Witam nowe dziewczyny! Przykro mi, że i was to nieszczęście spotkało! Buziaki i 3majcie się

reklama
Gabi, ale ten Twój suwaczek leci do przodu!!!!!!!!!! Patrz dopiero co się poznałyśmy na kwietniówkach, a u Ciebie już prawie półmetek!!! Bardzo się cieszę i 3mam kciuki za to, żeby Ci się poukładało

Do góry