reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wszystko mnie dołuje...................
nie mam juz siły ........
a jeszcze te dni........... rok minąl a boli dalej ............
i jeszcze wszystkich świetych .............i boje sie wtorku

wiecie ze nie mam sił napisac postu na światełkach pamieci ............
nie chce zeby brzmiało to jak pozegnanie

a tak ogólnie to cos chyba mi sie robi w tej główce

ostatnio same zle wiesci..............to wyniki nie takie , to to , to tamto ehhhhh

nie daje rady.....była u taty na grobie ........rozkleiłam sie tam...........i rozpadłam sie na kawałeczki
jest mi źle , smutno .........

tylko smęcę ..........przepraszam dziewczynki

bo odbieram wyniki ,mam wizyte u endokrynologa i ginki
boje sie tego co tam usłysze.................
daj Boże zeby to nie były straszne wiesci

oj Kasiu, za bardzo Cie nie pociesze bo tez mam koszzzmarny czas ostatnio i jakos nadziei na lepsze jutro brak.Boje sie kolejnej wizyty w pon u gina jak diabli:(. Przytulam Cie mocno.....

reklama
Do góry