reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agusia życzę powrotu do zdrówka.... cieplutka herbatka i pod kocyk..... a organizm może potrzebuje więcej czasu na regulację owulki.... może gdy przestaniesz myśleć tak bardzo to będzie niespodzianka.....

Mireczko nie mogę uwierzyć że to już 22 tydzień..... cały czas kibicuję wam.... a jak się czujesz po heparynie? bo chyba cały czas robisz sobie te zastrzyki....

reklama
Witaski dziewczynki

Anesto cieszę się ze jesteś. Wkońcu! Martwiłam sie o Ciebie i to bardzo :zawstydzona/y: Więc tym bardziej jak napisałaś ucieszyłam się.!!!!!! Super 24tc :rofl2::-D

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam i życzę pogody ducha w te smutne i pełne zadumy dni.

papapaa

Alutko, po heparynie ogólnie czuję się ok, ale mam czasami już dosyć robienia tych zastrzyków, bo czasami w niektórych miejscach nie mogę się wkłuć, a w innych mam siniaki i guzy podskórne, ale czegóż nie robi się dla maleństwa:tak:

Ptysia, niestety nie odpowiem Ci na to pytanie, bo ja zawsze robiłam test w dzień spodziewanej @ albo nawet po tym terminie.

Wiatj Mireczko!22tygodnie hohoho. Jak się czujesz i od kiedy masz tę heparynę. Tak się cieszę .
Słodziutka ja też się stęskniłam za Tobą i Twoimi postami, mam nadziejeże u Ciebie wszystko w porządku i u Twoich bliskich też.... Napisz co tam u Ciebie ,kiedy staranka i wogóle. Trzymam kciuki, całuje i pozdrawiam.

hej ja na chwilke przyszlam zobaczyc co sie dzieje....
ja dalej leze biedna chorutka...ech....
moja owulka ech....ja jej chyba wogole nie mam....na to wychodzi....bo jak inaczej powiedziec skoro po prawie 5 miesiacach od zabiegu nie zachodze w ciaze?no coz.....zycie.....
cos mi sie wydaje ze na tym etapie starania juz beda zakonczone....
czas przygotowac sie do egzaminku i wziac sie do pracy...i tyle.....
szkoda.....ale widocznie tak ma byc....

widze ze nikogo nie ma
to ide...
i tak nie dam rady pisac wiecej
pozdrawiam i zajrze moze jutro do was...mam nadzieje ze malutkimi kroczkami chorobsko mnie opusci w koncu.....
milego popoludnia i wieczoru

Witajcie kochane

Aguś dużo zdrówka Ci życzę, ja też nadal chora Na szczęście nie ma gorączki, ale to przeziębienie jeszcze bardziej mnie osłabiło
Nie mam na nic siły, tak mi się wydaje że przydałaby mi się kroplówka, może bym się troszkę wzmocniła
Mdłości nadal są i to okropne, nawet myśl o jedzeniu wywołuje u mnie dziwne reakcje, w dodatku bekam, kurcze ciągle mi się odbija i to tak głośno;-) M się śmieje że chyba po cichaczu piwko popijam haha
Oj kochane bardzo chciałam tej ciąży, ale jestem tak zmęczona tymi mdłościami że już mam dość:baffled: Jeszcze pewnie z miesiąc się pomęczę potem mam nadzieje ze mdłości odpuszczą

Słodziutka czytałam ten artykuł, wczoraj pomimo tego że jestem teraz w ciąży było mi bardzo smutno, zapaliłam świeczkę dla moich aniołków i pomodliłam się, jakoś tak smutno

Dilajla trzymaj się..... cierpliwości..... ale bym dała za troszkę tych twoich mdłości:tak: ale już 9 tydzień.... ależ ten czas leci......

Edytko strasznie dużo jest Aniołkowych Mamuś.... ale jak słusznie zauważono jest to temat tabu.... dlaczego?????? można mówić o innych tragediach a o tym nie????? chyba ludzie się boja takich tematów.....

pozdrawiam i ściskam was wszystkie

reklama
witajcie

pewnie nikogo nie ma;-)
czy ktoras z Was pila kawe z tego ekspresu dolce gusto nescaffe na kapselki? moze ktos go ma?

szukam zajecia w te smutne dni ,mam stresa pred jutrzejszym dniem u gina znowu i boje sie ,ze znow nic dobrego nie uslysze.Zeby sie odstresowac szukam jakiegos fajnego ekspresu do kawy,moze cos doradzicie? uwielbiam kawy z mlekiem roznego rodzaju a ten dolce gusto to umozliwia ale nie wiem jak samkuje?kto go zna?:-):-)

Do góry