reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
Smutno nie byłam wczoraj na grobach:-( ... nie mam siły:zawstydzona/y:.... lekkie mdłości, zawroty głowy i ogólny brak sił (dopiero wieczorem nabieram sił ale wtedy usypiam na stojąco) ... nie mogłam zapalić świeczki za mojego aniołka :-:)-:)-(....
Edytko piękny artykuł ...
Pocieszające jest to że z plamieniem koniec:tak:... bóle są ale takie jak prze Kacperku wiec nie wpadam w panikę :tak:....
Anesto fajnie ze się odezwałaś wow:rofl2: to już 24 tc. Mireczka dzielnie cię goni no i jeszcze Mordoklejka a tak niedawno pisałyście o pozytywnych testach ....
Ona będzie dobrze :-)
Aga kuruj się :-) bo ja nie wierze w odwołanie staranek :-D:-D
Wszystkie nie wymienione pozdrawiam

reklama
ech dziewczynki.....ja naprawde zawieszam staranka....tak widocznie ma byc....myslalam ze moze los mi troszke pomoze zadecydowac ale......same widzicie,.....nie jest dane mi urodzic jeszcze jedno dziecko i chyba trzeba bedzie sie z tym pogodzic....mimo wszystko i tak pozostane na tym watku bo bardzo was wszystkie lubie....zreszta i tak sie mnie nie pozbedziecie hehehhehe.....ktos tu musi troche optymizmu przynosic hahhahah

Agusia a moze po prostu co bedzie to bedzie,chodzi mi o to,ze jak ma byc dzieciatko to bedzie.Podobno w staraniu o dziecko trzeba wyłączyć głowę....no ale weż ja wyłącz hehe

Agusia a tylko spróbuj uciec z tego wątku:no:
A kto będzie tu przesiadywał o północy.... pamiętam czasy gdy tylko ciebie można było tutaj zastać:blink:

a ze starankami.... to sobie razem poczekamy.....

reklama
Do góry