reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A ja sobie Tu siedzę bo spac nie mogę chyba zbyt trudne chwile tego dnia nie pozwalają zasnąć.....
Pewnie wszystkie sobie lezycie w łózeczkach...i dobrze....
Niech Wam się śni coś pięknego kochane.....

Witam dziewczynki...
wstaje nowy piękny słoneczny dzień...Życzę wszystkim wam wspaniałego nastroju....

Mój brzusio dzis osiągnoł 6 tyg....wiecie, mój m wczoraj sie zdziwił jak mu powiedziałam, że zaczynam niedługo 7tc....stwierdził, ze stara sie wcale o dzidziusiu nie myśleć by sie nie nastawiać i nie rozczarowac znowu...i nie zauwazył nawet, ze już 2 tyg od testu i II mineło...i tylko 3 dni do usg....

Ostatnia edycja:
PiXela , Szafirku GRATULUJE! Prosze nie było mnie tu dłuższą chwilę i same dobre wiadomości. Dziewczyny napiszcie co u Was bo nie jestem w stanie przebrnąć przez 500 stron. Co u Słodziutkiej, Jeżyka i innych zafasolkowanych. U mnie narazie wszystko ok jestemw 24tyg. ciąży i 3 dni. Mam nadzieje że do końca ciąży będzie dobrze bo zaczynam się powoli przyzwyczajać do tego że będzie nas czworo:-).Nie mamy tylko fajnego pomysłu na imię a będzie dziewczynka może mi pomożecie przeszliśmy z mężem już przez Lenkę, Emilkę i Milenkę a mamy już w domu 4letnią Marysią pomóżcie mi, może wpadnie Wam lepsZy pomysł który przypadnie nam do gustu. Pozdrawiami czekam na odpowiedzi z inf. co u Was słychać.
Stęskniłam się za Wami, a nie odzywałam się bo najwpierw byłam nad morzem na urlopie a potem miałam ogromnie dużo pracy, która mi bardzo pomaga w ciąży bo nie mam czsu myśleć o złych rzeczach.

Witam,witam i o zdrowie pytam:blink:
Anesto jejku,już 24 tydz.:szok: Ciężarówki z przebojami,ale ogólnie ok.Choć i Aniołków przybyło,ale nie mam czasu teraz popisać,nie chcę nic pomylić.Pozdrawiamy.Z imion dla dziewczynki to mi się najbardziej podobają Iza i Ola,tak mają moje siostry na imię:-D
Ja zapaliłam świeczkę na cmentarzu dla dzieci.Ale tak w biegu,bo tam na grobach zabawki,wiatraczki,nie chcialam,żeby się tam moje dziecko na dluzej zatrzymało:zawstydzona/y: No i nie chcialam się rozkleić.
Muszę lecieć.Buziaki.Pa.

Witaj Anesto
Akurat mnie też jest ciężko ogarnąć ostatnie wydarzenia bo przez ostatnie 2 miesiące nie miałam często dostępu do neta....

Pixella i wszysykie dziewczynki trzymam kciuki za rosnące brzuszki i czekam na zdjęcia:tak::tak::tak::tak::tak:

A ja jutro do pracy juz na miejscu..... ciekawe jak będzie.... znowu stresik.....

dzien dobry...witam sie
i mowilam.....@ mnie rano nawiedzila....jak w zegareczku....hmmm....cos chyba ze mna nie tak po tych zabiegach....no coz.....widocznie los decyduje za mnie bardziej rozsadnie....jeszcze miesiac i skladam papiery a potem to juz tylko praca....
zycze milego dnia wam wszystkim....
nie bede pewno dzis pisac bo chora jestem. mam antybiotyk....przespalam wczoraj prawie caly dzien....dzis jeszcze 38 stopni ale juz troszke lepiej sie czuje.....
milego dnia

Witam dziewczyny.
U nas kolejny cieplutki dzień,może nie będzie zimy:-D

Pozdrawiam i życzę spokojnej niedzieli:-)

reklama
Cześć!!
Ja też zapaliłam wczoraj znicze dla moich aniołków, ale dlamnie to nie był smutny dzień...Cieszyłam się, ze tak wiele ludzi modli się za zmarłe dzieci... Nasze Aniołki i nasi bliscy napewno się cieszyli, że o nich pamiętamy...

Do góry