reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przytulam mocno nową koleżankę, bardzo mi przykro, że i Ciebie to musiało spotkać.

A mnie w nocy zaczęło boleć w dole brzucha, wzięłam nospę i przeszło, ale od rana znowu boli. Rycze od nocy. Do doktora się nie mogę dodzwonić, ale dzwoniłam do jego gabinetu do rejestracji i się dowiedziałam, że nie będzie przyjmował do końca tygodnia, ale w szpitalu jest. Kazali mi jechać do szpitala na izbe przyjęć. Ja będę mimo to próbowała się do niego dodzwonić, ale zaraz zamierzam tam jechać. Tak się boję, mówię Wam. Nie mam żadnych plamień, ani herbacianego śluzu, śluz jest taki jak być powinien, białawy, tylko ten brzuch mnie boli. Strasznie się boję, bo nie dam rady przejść przez to znowu... Mam nadzieję, że z moim maleństwem jest wszystko dobrze. Odezwe się po powrocie.

reklama
also bedzie dobrze najwazniejsze ze nie ma plamien a brzuch zapewne boli bo sie wszysto rozciaga to juz 12 tydz i dzidzia coraz wieksza jedz do szpitala i napewno bedziesz spokojniejsza pozdrawiam

Szafirek cieszę się,że juz wszystki w porządku,rozpieszczaj sie ile możesz:-)

Pixella gratuluję pierwszych blee...życzę ci by takich ble.. było jak najwięcej:-):-)

KInguś wiem że czas do pierwszej@ się strasznie ciągnie ale myslę,że lada dzien zawita,ja dostałam @ po32 dniach:tak:

AgaAj mocno przytulam i odganiam wszelkie smutki:-)

AgaIIrl prawie czyni wielką różnicę wiec może jednak będzie niespodzianka?:-D:-D

Doka chyba nie ma reguły ile czekac ze starankami,organizm sam wie kiedy jest gotowy na nową fasolkę:tak:

Mirka cieszę się,że jesteś szczęśliwa,gratuluję kopniaków,to musi byc cudowne uczucie:-)

Pyzuniagaj przytulam,wiemy wszustkie co czujecie,nie dajcie się smutkowi,jeszcze będziecie cieszyc się fasolką:tak::tak:

Also jedz do szpitala,modlę się by wszystko było dobrze,mnie też tak bolał brzuch,macica się rozciąga.Zobaczysz,że wszystko będzie dobrze.

dzien dobry
witam niwa kolezanke i przytulam
also....napewno macica sie powieksza...to juz ponad 11 tydzien....pojedziesz i cie uspokoja zobaczysz....trzymaj sie i powodzenia...
karola....prawie powiadasz....moze....ale ja oczywiscie mialam jeszcze jednego testa i se go strzelilam dzis....nie beda mnie juz kusic hahahha....negatywny oczywiscie wyszedl....i obawiam sie moje kochane ze jakby mialo wyjsc to by wyszlo juz niestety....a tak...czekam na @....pewno w terminie przylezie....to chyba znak ze nie jest nam dane malenstwo....ech....skupie sie na nauce do egzaminu na licencje lepiej.....i to bedzie najlepsze rozwiazanie.....
ide ogarnac chalupe,zrobic co nieco do jedzenia i moze zabiore dziewczyny do sklepow to sie troszke poszwedamy....zycze milego dnia...zajrze pozniej

also....jedź do szpitala jak sie boisz, uspokoja cię, ale ja myslę, ze sie po prostu dzidzius rozpycha i macica sie powieksaza...w czasie ciazy takich bóli jeszzce sporo bedziesz miała.... :-) i ci zpowszednieją....

szafirku lez i odpoczywaj bo zapewne jakis progesteron przyjmujesz? Nic wiecej nie mozemy zrobic bo przeciez nawet lekarze nie wiedza skad te plamienia Trzymam kciuki za Was bedzie dobrze A jak masz mozliwosc to zadzwon do lekarza i powiedz mu ze dalej plamisz moze zwiekszy dawke leku

reklama
Do góry