reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Przepraszam alenie mam siły nadrobic zalglosci strasznie boli mnie głowa po narkozie nie sadzilam, ze bede sie az tak zle czuła badanie wyszło ok mam jakies zagłebienie w macicy i sztywne jajowody ale to ponoc nie ma wplywu na poronieinia za 2 tyg wynik histopatologiczny

szafirku nie denerwuj sie tylko musisz lezec a jak sie nie nasili plamienie to bedzie ok moze zadzwon do swojego lekarza a jak nie to moze podjedz do szpitala bedziesz spokojniejsza najwazniejsze to zachowac spokoj

niusia to szybciutko masz badanie ja czekalam ponad 2 miesiace na pobranie materialu do badania i dopiero teraz sa wyniki tel dowiedzialam sie tylko ze sa ok i dopiero w grudniu jedziemy do poradni genetycznej na odczytanie tych wynikow

no nam powiedziala ze na 3 na pobranie a za 6 tyg dowiadywac sie czy jest juz wynik i wtedy do poradni na odczytanie a jak sie czujesz wogole jakies nowe wiesci na BB
szafirku jak z Tobą plamienia ustały przepraszam ze pytam ale nie nadgonilam zaleglosci

Już jestem, z maleństwem dzięki Bogu wszystko dobrze, a to są typowe bóle ciążowe. Ale się tak zdenerwowałam, że pół drogi powrotnej przeryczałam. Najpierw czekałam 1,5h na izbie, bo do mojego lekarza się niestety nie dodzwoniłam. A jak weszłam to ten na izbie do mnie z wyrzutami dlaczego tutaj przyjechałam, że oni muszą jeszcze za poradnię K robić. Więc powiedziałam, że mój lekarz (a jego szef) w tym tygodniu nie przyjmuje, a w rejestracji kazali mi tu przyjechać, że do mojego doktora od rana nie mogę się dodzwonić. I zapytałam gdzie miałam pójść? I się rozpłakałam. Trochę chyba zmiękł. Zbadał mnie, zrobił usg, ale nie widziałam dzidzi. Kazał brać nospę 3-4 razy dziennie. Normalnie wykończę się. Teraz jak pojadę na wizytę to się chyba poskarżę. Kuu...wa przecież nie jestem lekarzem, skąd mam do cholery wiedzieć, że to normalne w ciąży? Jak wyszłam zapłakana to mój M myślałam, że zawału dostanie, musiałam od razu powiedzieć, że wszystko ok.

reklama
pati nie wiem czy wiesz ale mamy kolejne fasolki na forum miglak pixella szafirek i chyba jeszcze jakies ale wybacz mam slaba pamiec U mnie ok siedze w domku i zagladam na BB za tydzien do pracy

a rtobisz jeszcze jakies badanka ?

ALSO SUPER

Do góry