reklama
Przepraszam alenie mam siły nadrobic zalglosci strasznie boli mnie głowa po narkozie nie sadzilam, ze bede sie az tak zle czuła badanie wyszło ok mam jakies zagłebienie w macicy i sztywne jajowody ale to ponoc nie ma wplywu na poronieinia za 2 tyg wynik histopatologiczny
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
tak biorę luteinę w dawce 2x2 tabletki może faktycznie dziś byłam coś załatwić troszkę słabo się poczułam może to dlatego znowu plamię ...
szafirku nie denerwuj sie tylko musisz lezec a jak sie nie nasili plamienie to bedzie ok moze zadzwon do swojego lekarza a jak nie to moze podjedz do szpitala bedziesz spokojniejsza najwazniejsze to zachowac spokoj
niusia to szybciutko masz badanie ja czekalam ponad 2 miesiace na pobranie materialu do badania i dopiero teraz sa wyniki tel dowiedzialam sie tylko ze sa ok i dopiero w grudniu jedziemy do poradni genetycznej na odczytanie tych wynikow
no nam powiedziala ze na 3 na pobranie a za 6 tyg dowiadywac sie czy jest juz wynik i wtedy do poradni na odczytanie a jak sie czujesz wogole jakies nowe wiesci na BB
szafirku jak z Tobą plamienia ustały przepraszam ze pytam ale nie nadgonilam zaleglosci
szafirku jak z Tobą plamienia ustały przepraszam ze pytam ale nie nadgonilam zaleglosci
Już jestem, z maleństwem dzięki Bogu wszystko dobrze, a to są typowe bóle ciążowe. Ale się tak zdenerwowałam, że pół drogi powrotnej przeryczałam. Najpierw czekałam 1,5h na izbie, bo do mojego lekarza się niestety nie dodzwoniłam. A jak weszłam to ten na izbie do mnie z wyrzutami dlaczego tutaj przyjechałam, że oni muszą jeszcze za poradnię K robić. Więc powiedziałam, że mój lekarz (a jego szef) w tym tygodniu nie przyjmuje, a w rejestracji kazali mi tu przyjechać, że do mojego doktora od rana nie mogę się dodzwonić. I zapytałam gdzie miałam pójść? I się rozpłakałam. Trochę chyba zmiękł. Zbadał mnie, zrobił usg, ale nie widziałam dzidzi. Kazał brać nospę 3-4 razy dziennie. Normalnie wykończę się. Teraz jak pojadę na wizytę to się chyba poskarżę. Kuu...wa przecież nie jestem lekarzem, skąd mam do cholery wiedzieć, że to normalne w ciąży? Jak wyszłam zapłakana to mój M myślałam, że zawału dostanie, musiałam od razu powiedzieć, że wszystko ok.
reklama
pati nie wiem czy wiesz ale mamy kolejne fasolki na forum miglak pixella szafirek i chyba jeszcze jakies ale wybacz mam slaba pamiec U mnie ok siedze w domku i zagladam na BB za tydzien do pracy
a rtobisz jeszcze jakies badanka ?
ALSO SUPER
a rtobisz jeszcze jakies badanka ?
ALSO SUPER