reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam kochane
jestem po wizycie i czekam na wyniki
chyba znowu pójde do szpitala- nudności mnie wykańczaja jestem odwodniona i slaba

pozdrawiam wszyskie....................a co..............

reklama
ja tylko na sekunde!
mała zmiana u mnie- zamiast Zosi jest synek!!! jeszcze bezimienny, ale jest! sliczy, zdrowy i fikał cały czas na usg...
Ale niespodzianka :-D:-D:-D

Wczoraj odwaliłam sobie fryzurke, że hoho...ale m wcale tego nie zauważył hihihi...chyba jestem w tym domu jak cień człowieka....
Zapisałam małą do lekarza bo strasznie chrapie....
ona, kingus, co się nie odzywacie?...
Wiesz bo tak zawsze jest prędzej "obcy" facet zauważy zmianę niż nasz własny ;-)
A ja się odzywam w kratkę bo mi komputer szwankuje i raz się włancza araz nie :-(i czekamy na kase zeby jakąś część wymienić.
ja ciagle jeszcze czakam na 1@... ile można to już 5 tygodni :no:
Mi jutro mija 3 tygodnie i mam nadzieje, że @ wkrótce się pojawi u mnie i u Ciebie

U mnie tak marne staranka że chyba nie będzie co testowac,nawet się nie nakręcam.A poza tym to ja już nie wiem co gdzie i kiedy i mam totalnego życiowego doła.
Lepiej się nie nakręcać i być mile zaskoczonym :tak:
A dołkom mówimy zdecydowane nie ;-)

a mnie cos boli brzuch....jak na @....a i oczywiscie zatestowalam sobie dzis a co....negatywny oczywiscie wyszedl....cos mnie sie zdaje ze chyba los chce inaczej hehheh....ale coz...trzeba bedzie zaakceptowac....
Może pod choinkę dostaniesz prezent ;-);-)

Witajcie.......
Jestem z Wami i cały czas podczytuję..trzymam kciuki......ale nie mam siły na pisanie....chyba kolejny dołek......trzymajcie sie zdrowo.....
Przytulam mocno i nie smuć się :tak:

W czwartek idę na rozmowę o pracę, proszę o trzymanie kciuków.

AgaIrl ty znowu w gorącej wodzie kąpana,myslę,że za wczesnie na test,może jednak będą dwie krechy:-D

AgaAj oj te nasze doły,jak je przepędzic na cztery wiatry,przytulaski dla ciebie,może to banał ale nie ma takiego problemu którego nie dałoby sie rozwiązac,trzymam kciuki by wszystko ci się poukładało i wrócił usmiech na twarzy bo to najlepsze lekarstwo na wszelkie problemy:tak::tak:

Mordoklejko gratuluje synka oby znowu nie okazał sie Zosią:-D:-D:-D

Katrin życzę zdrowia tobie i fasolce:tak::tak:

Witam się z Wami.
Madziu a to niespodzianka,hehe.Gratuluje synka:tak::-)
Szafirku caly czas trzymam kciuki za Ciebie. Ciesze sie, że juz lepiej.:tak::tak::tak:
Aga Irl czekamy na Twój wielki powrót, a z tymi testami to troszke jeszcze poczekaj......
Aguś AJ niech te wszystkie zmartwienia pojdą juz od Ciebie!!!!Tule mocno i wierze, że dla Ciebie juz niedlugo zaświeci Słońce.
Katrin Wam duzo zdrowka życze:tak:.
Kinguś kciukasy zaciśnięte.
Pozdrawiam Wszystkie dziewczynki.
Mnie coś dzisiaj dziwnie brzuch boli z jednej strony i zaczynam sie niepokoić, jak do jutra nie przejdzie to lecę do lekarza.

karola a ja sie czuje świetnie, może wcale nie jestem w tej ciazy a te wszystkie testy, bety kłamią? heheh...
no ale w nastepna srodę sie okarze..

Witajcie kochaniutkie!!!
A ja zaglądam dzisiaj bo mam dla Was dwa prezenty

Pierwszy: FLUIDKI CIĄŻOWE:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drugi: FLUIDKI DOBREGO HUMORKU:

POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSZĘ O UŚMIECHY!!!

oj Pixellka też mówisz same g.....y a że się czujesz świetnie to rewelka, ja dziś już prawie nie plamię troszkę taki ciemniejszy sluz ale to chyba notmalne i chyba znalazłam źródło bólu to nereczki - muszę się umówić na wizytę do lekarza rodzinnego bo dziś troszkę ciągnie z tyłu... pozdrawiam wszystkie, zdrówka i spokoju :)

reklama
Do góry