reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Guska rozumiem Cie doskonale, ja tez codziennie drże o Maleństwo, tak juz pewnie bedzie do konca. Ja nawet na majówkach boje się odezwać, czytam ale nie moge sie przełamać by cokolwiek napisać.
Ciesze sie, ze sie odezwałaś, bo zaczynałam sie naprawde martwić.:tak::tak::tak::tak:

reklama
Cześć dziewczynki
Szafirku bardzo się cieszę że u Ciebie wszystko ok.:-D:-D:-D

Dzisiaj bylam u swojego gina zrobił mi badanie hormonów i wszystkie są w normie.
Kazał sie starać juz teraz w tym cyklu i nie robić żadnych badań dodatkowych.
Jak to powiedział dzisiaj: " Mała ty idź na żywioł ze starym w tym miesiącu co ma byc to bedzie";-)
Ale ja oczywiscie muszę byc najmądrzejsza i jednak zrobie troszke badań i kariotyp mój i mężusia. Zobaczymy jakie będą wyniki.
Przynajmniej będę trochę spokojniejsza.

hej dziewczynki
szafirek ciesze sie ze z dzidzia wszystko ok :-) pozdrwaiam duzo wypoczywaj :-)

my dzis bylismy w poradni genetycznej pani przeprowadzila wywiad i na 3 listopada idziemy na pobranie krwi a potem za 6tyg. wyniki
jutro mam sie stawic do szpitala na histeroskopie oby sie udalo jestem jako 5 wiec nie wiadomo czy sie załapie ale moze sie uda

pozdrawaim Was wszystki i przesyłam buziolki
spiacy dzin dzisiaj nie moge sie obudzic hihi

witam wieczorkiem, ja tylko na chwilkę zaraz do łóżeczka... wydaje mi się że jest lepiej napewno psychicznie a to chyba duuużżża poprawa:tak::tak::tak:... dziękuję ża wszystkie ciepłe słowa tak się cieszę że was mam:-):tak::tak:

Agi.....to dobre wieści....ale czasem rozum sie przydaje i warto zrobić "kilka" badań-dla siebie....
Szafirek....leż ile sie da.....cieszę sie ze jest dobrze....
Niusia....kochana trzymam mocno kciuki...będzie dobrze....
Aga Ir....czasem gośc jest jak ryba....hihihi.....
Pixella....głowa do góry.....
Słodziutka.....eh...kochana wiesz co chciałabym Ci powiedzieć...
Selenka....myślę cały czas o Tobie....
Gabi...trzymaj się zdrowo.....oj te wstrętne choróbska....zdrówka dla całej rodzinki....
Wszystkim miłego wieczorku......

Dzisiaj bylam u swojego gina zrobił mi badanie hormonów i wszystkie są w normie.Kazał sie starać juz teraz w tym cyklu i nie robić żadnych badań dodatkowych.Jak to powiedział dzisiaj: " Mała ty idź na żywioł ze starym w tym miesiącu co ma byc to bedzie";-)
Cieszę się, że badania w normie :tak:

witam wieczorkiem, ja tylko na chwilkę zaraz do łóżeczka... wydaje mi się że jest lepiej napewno psychicznie a to chyba duuużżża poprawa:tak::tak::tak:... dziękuję ża wszystkie ciepłe słowa tak się cieszę że was mam:-):tak::tak:
To super. Trzymam kciuki;-)

ja tylko na sekunde!

mała zmiana u mnie- zamiast Zosi jest synek!!! jeszcze bezimienny, ale jest! sliczy, zdrowy i fikał cały czas na usg...

uciakam po padam na ryjek!

buziaki

ps. szafirku-tak sie ciesze ze juz lepiej!

reklama
Do góry