reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Prawda jest taka, że jak testy leżą w domu to niestety kuszą, wiem po sobie. Dlatego po pewnym czasie przestałam je kupować, żeby właśnie nie kusiły i kupiłam dopiero w dzień, kiedy chciałam go zrobić. Trochę to pomaga. Aguś, jak jest ciąża to też boli jak na @. Mam nadzieję, że się uda. Buziaczki.

reklama
Cześć koleżanki moje drogie,

Zgadzam się z wami w 100% nadmiar testów kusi jak cholera. Ja zawsze mam nadmiar. Ostatnio jak wyszedł mi test pozytywny to jeszcze 4 zostały na nastepną fasolke. Oby niedługo było co testować.:happy::happy::happy:

Aga Irl trzymam mocno kciuki za testowanie. Poczekaj jeszcze chwilke a zobaczysz że sie opłaci.:tak::tak::tak:

Pixella niestety my chyba juz zawsze będziemy sie matrwic będąc w ciąży. Ja to chyba na 9 miesięcy przestanę sie ruszać w ogóle:-D:-D:-D

Kurcze jak ten czas mi się dłuży ja chce już @ :baffled:
Mam nadzieje, że wkrótce znajdę prace i przestanę o tym tak intensywnie myśleć:tak:

Agi na pewno będziesz niedługo testować ;-)A kiedy chcesz zacząć się starać?

Podziwiam Was dziewczyny że doczekałyście pierwszej @ ja to chyba po ścianach będę chodzić ale mnie nosi....

Ostatnia edycja:
Witajcie, wpadłam tylko sie przywitac i zmykam do kościoła. Później spotkanie z księdzem, moje dziecię będzie się bierzmowało. Ten czas tak szybko leci..
Do wieczorka może.

Kinguś zanim zacznę takie prawdziwe staranka to chcę zrobić najpierw troszkę badań.
Kto wie może będziemy razem testować?;-);-);-)

pixella ja wierzę, że lubisz ale w ciąży sery pleśniowe i wędzone są raczej niewskazane, ja też uwielbiam ale nie jem
a, że masz schizy.... nomalka, ja potrafię sie macać po cycochach co 5 minut, a jak nie bolą to dzwonię do M, żeby mnie uspokoił, bo gotowa jestem dzwonić do swojego gina i opowiadać mu o swoich schizach

Ostatnia edycja:
ptysia grunt to dobry humor, hehe swoją drogą może i by było fajnie pomacać takie inne niż swoje hehehe ( się już poprawiłam)

aha i też będe za Cibie trzymać kciuki, kiedy testujesz więc??

Witajcie po dłużeszej nieobecności. Ale zawsze COŚ wypadało że nie miałam czasu na pisanie. Czytanie jeszcze się udało ale może dlatego że mało zaległości się robiło.

Andzi fotogeniczna jesteś :-D:tak::-):rofl2:

Agula AJ powiedz jak Ci można pomóc? Naprawdę bardzooo chcę ale nie umiem w inny sposób niżeli to czynię. Tulę Cię mocno i wirtualnie. Czy to znów "te" problemy co były Cię męczą? czy jakiś nowy się przypelętał???
A z ciążą i dwoma kreseczkami które my tak bardzo chcemy a z różnych przyczyn nie możemy mieć... cieszymy się ze szczęścia innych a środku gdzieś na dnie serca pojawia się pytanie Boziu a czemu ja nie? Ale czy same robimy wszystko by naprawdę się udało?

Sabinko witaj. Przepraszam że dopiero teraz ale BRAK czasu nie pozwolił mi się przywitać z Tobą. Przykro mi że dołączasz do nas w takich smutnych okolicznościach. Wiesz równie mocno że Cię rozumiemy. Kazda z nas przeszła przez to samo i każdej z nas jest ciężko. Życzę Tobie i Twemu M żebyście dostali wspaniały prezent od Boga w postaci zdrowego bobaska.

Pati kochana. Trzymam kciuki za tą histeroskopię!Wszystko będzie dobrze i modlę się za Ciebie!
A dołki są i będą.Rzecz nie unikniona. Ty również będziesz mamą. Tylko jednym z nas udaje sie wcześniej nią zostać innym później. Ale nie oznacza to że nimi nie będziemy. Czasem musimy się uzbroić w cierpliowść i przeczekać. A wszystko wróci do nas bo na to zasługujemy. Każda z nas zapewne jak widzi II kreski koleżanki bardzo się cieszy ale i łapie mały dołek pytając się w sercu czemu nie ja? Ale tak już jest i potrzeba dużo siły by móc się z tym uporać.
Całuje Cię
I jak praca? Jak idzie? Odpoczynek w szpitalu od pisania?

Kasiu-Szafirku przepraszam ale oficjalnych ode mnie gratulacji nie było tutaj na BB... wybacz mi Kochana z całego serca cieszę się z małego skarbu który nosisz pod sercem! Bardzoooooo!!!

reklama
Do góry