reklama
Mordoklejko u mnie moj Michał do 29 tyg c był Julcią, az poszłam na usg i okazała sie ze Julcia ma " ptaszka" .................. ucieszyłam sie bardzo bo w domu mieliśmy juz córeczkę , a moj m zwariował jak sie dowiedzial ................. i tak mu pozostało do dziś.........hihihi
Gratuluję małego mężczyzny i duzo zdrówcia .............
Gratuluję małego mężczyzny i duzo zdrówcia .............
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Mordoklejko gratuluję synusia zawsze Zosia może mieć starszego brata
. U mnie już prawie oki....pozdrawiam.
Witajcie dziewczynki,
Wczoraj odwaliłam sobie fryzurke, że hoho...ale m wcale tego nie zauważył hihihi...chyba jestem w tym domu jak cień człowieka....
Zapisałam małą do lekarza bo strasznie chrapie....
Szafirek jak tam dzis się czujesz?
Modroklejka...gratuluję syneczka :-)...rozumiem, że Zosia nastepnym razem :-)....
ona, kingus, co się nie odzywacie?...
Buziaki dla wszystkich,
Wczoraj odwaliłam sobie fryzurke, że hoho...ale m wcale tego nie zauważył hihihi...chyba jestem w tym domu jak cień człowieka....
Zapisałam małą do lekarza bo strasznie chrapie....
Szafirek jak tam dzis się czujesz?
Modroklejka...gratuluję syneczka :-)...rozumiem, że Zosia nastepnym razem :-)....
ona, kingus, co się nie odzywacie?...
Buziaki dla wszystkich,
Diana_81
Fanka BB :)
witajcie
wpadłam się przywitać, ale przeczytanie tego wszystkiego co napisałyście chyba przekracza moje możliwości czasowe.
Pixella gratulacje!!!!!
ja ciagle jeszcze czakam na 1@... ile można to już 5 tygodni![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
wpadłam się przywitać, ale przeczytanie tego wszystkiego co napisałyście chyba przekracza moje możliwości czasowe.
Pixella gratulacje!!!!!
ja ciagle jeszcze czakam na 1@... ile można to już 5 tygodni
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Witam:-)iżyczę udanego dnia.Ja już zdążyłam obleciec miasto za kozakami i oczywiście nie kupiłam![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
U mnie tak marne staranka że chyba nie będzie co testowac,nawet się nie nakręcam.A poza tym to ja już nie wiem co gdzie i kiedy i mam totalnego życiowego doła.
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
U mnie tak marne staranka że chyba nie będzie co testowac,nawet się nie nakręcam.A poza tym to ja już nie wiem co gdzie i kiedy i mam totalnego życiowego doła.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry witam sie
mordoklejko gratuluje syneczka ....coz....po porodzie troszke odczekasz i bierzcie sie za zosie hehheheh.....a co....
a u mnie ok....kuzynka leci jutro na szczescie....
a mnie cos boli brzuch....jak na @....a i oczywiscie zatestowalam sobie dzis a co....negatywny oczywiscie wyszedl....cos mnie sie zdaje ze chyba los chce inaczej hehheh....ale coz...trzeba bedzie zaakceptowac....tak wiec kochane moje uciekam bo trza zakupy zrobic....pojawie sie pewnie jeszcze i bede podczytywac albo i nie...ale juz niedlugo wroce w normalnych godzinach do was...
pozdrawiam bardzo serdecznie i milego dnia zycze wszystkim.....
a szafirkowi spokoju przede wszystkim i powodzenia...bedzie dobrze....
mordoklejko gratuluje syneczka ....coz....po porodzie troszke odczekasz i bierzcie sie za zosie hehheheh.....a co....
a u mnie ok....kuzynka leci jutro na szczescie....
a mnie cos boli brzuch....jak na @....a i oczywiscie zatestowalam sobie dzis a co....negatywny oczywiscie wyszedl....cos mnie sie zdaje ze chyba los chce inaczej hehheh....ale coz...trzeba bedzie zaakceptowac....tak wiec kochane moje uciekam bo trza zakupy zrobic....pojawie sie pewnie jeszcze i bede podczytywac albo i nie...ale juz niedlugo wroce w normalnych godzinach do was...
pozdrawiam bardzo serdecznie i milego dnia zycze wszystkim.....
a szafirkowi spokoju przede wszystkim i powodzenia...bedzie dobrze....
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witajcie.......
Jestem z Wami i cały czas podczytuję..trzymam kciuki......ale nie mam siły na pisanie....chyba kolejny dołek......trzymajcie sie zdrowo.....
Jestem z Wami i cały czas podczytuję..trzymam kciuki......ale nie mam siły na pisanie....chyba kolejny dołek......trzymajcie sie zdrowo.....
reklama