reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mordoklejko ale niespodzianka! Gratuluję. Znam podobną historię, mojej kuzynce cały czas mówili, że będzie miała córeczkę, a dopiero 2 tygodnie przed porodem okazało się, że będzie chłopczyk!

Mordoklejko u mnie moj Michał do 29 tyg c był Julcią, az poszłam na usg i okazała sie ze Julcia ma " ptaszka" .................. ucieszyłam sie bardzo bo w domu mieliśmy juz córeczkę , a moj m zwariował jak sie dowiedzial ................. i tak mu pozostało do dziś.........hihihi

Gratuluję małego mężczyzny i duzo zdrówcia .............

Witajcie dziewczynki,
Wczoraj odwaliłam sobie fryzurke, że hoho...ale m wcale tego nie zauważył hihihi...chyba jestem w tym domu jak cień człowieka....
Zapisałam małą do lekarza bo strasznie chrapie....

Szafirek jak tam dzis się czujesz?
Modroklejka...gratuluję syneczka :-)...rozumiem, że Zosia nastepnym razem :-)....

ona, kingus, co się nie odzywacie?...

Buziaki dla wszystkich,

witajcie
wpadłam się przywitać, ale przeczytanie tego wszystkiego co napisałyście chyba przekracza moje możliwości czasowe.
Pixella gratulacje!!!!!

ja ciagle jeszcze czakam na 1@... ile można to już 5 tygodni :no:

Witam:-)iżyczę udanego dnia.Ja już zdążyłam obleciec miasto za kozakami i oczywiście nie kupiłam:crazy:

U mnie tak marne staranka że chyba nie będzie co testowac,nawet się nie nakręcam.A poza tym to ja już nie wiem co gdzie i kiedy i mam totalnego życiowego doła.

dzien dobry witam sie

mordoklejko gratuluje syneczka ....coz....po porodzie troszke odczekasz i bierzcie sie za zosie hehheheh.....a co....
a u mnie ok....kuzynka leci jutro na szczescie....
a mnie cos boli brzuch....jak na @....a i oczywiscie zatestowalam sobie dzis a co....negatywny oczywiscie wyszedl....cos mnie sie zdaje ze chyba los chce inaczej hehheh....ale coz...trzeba bedzie zaakceptowac....tak wiec kochane moje uciekam bo trza zakupy zrobic....pojawie sie pewnie jeszcze i bede podczytywac albo i nie...ale juz niedlugo wroce w normalnych godzinach do was...
pozdrawiam bardzo serdecznie i milego dnia zycze wszystkim.....
a szafirkowi spokoju przede wszystkim i powodzenia...bedzie dobrze....

reklama
Do góry