reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuję za odpowiedź:-* właśnie zadzwonię dziś i wstępnie się umówię a we wtorek skontaktuje się z moją lekarz prowadzącą i poproszę o skierowanie, myślę, że nie będzie robiła problemów. Pozdrawiam :-)
Ja z kolei mam echo serca z USG trzeciego trymestru. Ale ja robię to dla własnego spokoju:)

reklama
Ja z kolei mam echo serca z USG trzeciego trymestru. Ale ja robię to dla własnego spokoju:)
Pytałam też o to badanie 3 trymestru ale lekarz powiedział, że nie ma wskazań a gdybym chciała zrobić to jest płatne 450 zł bo nie refundują. Na chwilę obecną zrobimy echo serca termin mam już umówiony na 26 września i zobaczymy jak wyjdzie. :-)

Ja nie będę robić USG III trymestru. Dziś miałam połówkowe i ze względu na moją wagę nie dało się ocenić narządów wewnętrznych. Doktor powiedziała, że nie ma sensu robić echa serca płodu, bo nic kompletnie nie widać. Także nie będę płacić za coś, co i tak nic nie wniesie.

Ja nie będę robić USG III trymestru. Dziś miałam połówkowe i ze względu na moją wagę nie dało się ocenić narządów wewnętrznych. Doktor powiedziała, że nie ma sensu robić echa serca płodu, bo nic kompletnie nie widać. Także nie będę płacić za coś, co i tak nic nie wniesie.
Mnie lekarz pytał czy smarowałam czymś brzuch bo też nie mógł dokładnie zmierzyć w jakim stopniu zastawka się nie domyka. Już na pierwszym genetycznym był zapis, że obrazowanie ograniczone
Ja przy wzroście 153 cm ważę aktualnie 70 kg a jeszcze przed ciążą przytyłam 3 kg :-(

Kurczę, a co lekarz na to... Mogę zapytać ile ważysz? Bo ja mam nadwagę, ale było ok...

Kurczę, a co lekarz na to... Mogę zapytać ile ważysz? Bo ja mam nadwagę, ale było ok...
Nie wiem co powie na to mija ginka, ale nie zamierzam nigdzie prywatnie chodzić. Dla mnie to kasa wywalona w błoto.
Kochana ja mam otyłość olbrzymią, BMI 50 także nie ma co się dziwić, że guzik było widać na USG.

reklama
Do góry