reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Duphaston brałam już od 19dc. Jak pojawiły się dwie kreski to kontynuowałam przyjmowanie.
Są lekarze, którzy uważają że to tylko dla spokojnej głowy się bierze. Ja trafiłam na lekarkę, która nie miała problemu z tym żeby wypisać mi dupka.

Ostatnia edycja:
reklama
Chciałam się odmeldować. I chyba zamknąć pewien etap.

Równo rok temu straciłam ciążę, 9 tydzień, poronienie zatrzymane. Po badaniach genetycznych wiem, że to miała być córka.

Dziś mój piękny, zdrowy syn ma 20 dni :)

Ciąża po poronieniu była trudna, pełna lęku, cholernie bolesna. Ale kobiety potrafią znieść naprawdę wiele.

Trzymam kciuki za każdą z Was, za każde Wasze marzenie. To był najtrudniejszy rok w moim życiu, ale było warto. Powodzenia dziewczyny ❤️

Równo rok temu straciłam ciążę, 9 tydzień, poronienie zatrzymane. Po badaniach genetycznych wiem, że to miała być córka.

Ciąża po poronieniu była trudna, pełna lęku, cholernie bolesna. Ale kobiety potrafią znieść naprawdę wiele.

Trzymam kciuki za każdą z Was, za każde Wasze marzenie. To był najtrudniejszy rok w moim życiu, ale było warto. Powodzenia dziewczyny ❤️
Gratuluję tęczowego synka 🌈
Dużo zdrówka dla Was i samej słodyczy!

Serdeczne gratulacje! Życzę Wam wszystkiego dobrego ❤

Cześć Dziewczyny, ostatnio mało się udzielam ale podczytuje Was i staram się być na bieżąco. Gratuluję nowych ciąż i trzymam kciuki za nas wszystkie:tak:. Wpadł mi dziś w necie artykuł o wykazie leków, które może być ciężko kupić od września i są tam m.in. Clexane i Neoparin.
Link do artykułu

Cześć Dziewczyny, ostatnio mało się udzielam ale podczytuje Was i staram się być na bieżąco. Gratuluję nowych ciąż i trzymam kciuki za nas wszystkie:tak:. Wpadł mi dziś w necie artykuł o wykazie leków, które może być ciężko kupić od września i są tam m.in. Clexane i Neoparin.
Link do artykułu
Co teraz będą mogły zrobić kobiety, które np. zażywają Ckexane? Czy jest jakiś zamiennik? Czy lek można kupić za granicą?

reklama
A to nie jest tak, że ten stan w przypadku heparyny trwa już od dawna? Że niektóre apteki nie są w stanie sprowadzić nawet na zamówienie dla konkretnej osoby z recepta. Ale że da się znaleźć aptekę, która ma na stanie i tam kupić? Ja kupuję Neoparin dopiero po sprawdzeniu na portalu szukajacym aptek i jak apteka jest daleko to jeszcze dzwonię czy ja pewno mają i mi odłożą.

Do góry