K
Katijah
Gość
Jak ty się czujesz kochana?Ja robię w wewnętrzna ew. w szczytowa, bo tam mi łatwiej złapać fald, ale położna pokazywała mi na sobie i zaczynała od zewnętrznej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ty się czujesz kochana?Ja robię w wewnętrzna ew. w szczytowa, bo tam mi łatwiej złapać fald, ale położna pokazywała mi na sobie i zaczynała od zewnętrznej.
III trymestr, za 2 miesiące już będzie donoszona - mam nadzieję, że tyle wytrzymamy w dwupaku. Mam cukrzycę ciążowa tym razem, ale od początku jestem na diecie i mam OK cukry. Coraz mi ciężej, ale nie zamierzam marudzić.Jak ty się czujesz kochana?
III trymestr, za 2 miesiące już będzie donoszona - mam nadzieję, że tyle wytrzymamy w dwupaku. Mam cukrzycę ciążowa tym razem, ale od początku jestem na diecie i mam OK cukry. Coraz mi ciężej, ale nie zamierzam marudzić.
Od 16tc wygląda wyraźnie na dziewczynke, mam już dwie i 1 syna-rodzynka.A mówiłaś na kogo czekasz? Czy nie chcesz zdradzać?
Od 16tc wygląda wyraźnie na dziewczynke, mam już dwie i 1 syna-rodzynka.
Raczej nie. Tu ewidentnie wbiłam się w jakieś naczynko albo zrost, stąd chyba był ten opór. Po prostu źle wybrałam miejsce.o matko a nie pomyślałas o tym że może to przez to że nie wbijasz zdecydowanym ruchem tylko jak jest opór to się wycofujesz? No bo kurde nam się nigdy takie coś nie zdarzyło..hmm...
Ale super, no to czekamy na zdj córeczkiIII trymestr, za 2 miesiące już będzie donoszona - mam nadzieję, że tyle wytrzymamy w dwupaku. Mam cukrzycę ciążowa tym razem, ale od początku jestem na diecie i mam OK cukry. Coraz mi ciężej, ale nie zamierzam marudzić.