Jula19
Fanka BB :)
mniejsze i takie to brazoweTo faktycznie dziwne, że w szpitalu Ci robili zastrzyki a sama masz odstawić... A krwawienie dalej masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mniejsze i takie to brazoweTo faktycznie dziwne, że w szpitalu Ci robili zastrzyki a sama masz odstawić... A krwawienie dalej masz?
To trzymam kciuki, żeby już krwawienie nie powróciło.mniejsze i takie to brazowe
o jest z Poznania i dojeżdża tu raz w tygodniu. Jak cos się działo to byłam z nim zawsze w kontakcie SMS. No ale teraz akurat ten urlop. Dzwonilam do tej przychodni gdzie ma gabinet ale tam sekretarka że urlop do 21. Będę próbować w piątek się kontaktować, ale to.nie zmienia faktu że teraz nie wiem co robic...To trzymam kciuki, żeby już krwawienie nie powróciło.
A Twój lekarz przyjmuje w jakiejś większej przychodni? Może jakiś inny lekarz z tego miejsca by się wypowiedział?
Jak słyszę łożysko przodujące, blisko szyjki to aż mnie paraliżuje...Jestem w 14 tc. Leżałam teraz w szpitalu bo miałam krwawienie. Krwawienie jest spowodowane ułożeniem łożyska blisko szyjki - lozysko przodujące. Dzisiaj wychodzę ze szpitala i kaza mi odstawić heparyne na czas krwawienia. Heparyne mam od początku ciąży ze względu na mutacje pai hetero. Mój lekarz prowadzący jest na urlopie akurat i boję się odstawic z dnia na dzień? Nie wiem co robic miała któraś z Was może taka sytuację?
a spróbuj się może umówić prywatnie do innego lekarza.o jest z Poznania i dojeżdża tu raz w tygodniu. Jak cos się działo to byłam z nim zawsze w kontakcie SMS. No ale teraz akurat ten urlop. Dzwonilam do tej przychodni gdzie ma gabinet ale tam sekretarka że urlop do 21. Będę próbować w piątek się kontaktować, ale to.nie zmienia faktu że teraz nie wiem co robic...
miałaś ta sytuację?Jak słyszę łożysko przodujące, blisko szyjki to aż mnie paraliżuje...
Dbaj o siebie kochana
Osobiście nie, ale w moim otoczeniu w tamtym tygodniu wydarzyła się straszna tragedia i nie przyłożę ręki do tego żeby Cię w tym pięknym stanie stresować.miałaś ta sytuację?
zaniepokoilas mnie terazOsobiście nie, ale w moim otoczeniu w tamtym tygodniu wydarzyła się straszna tragedia i nie przyłożę ręki do tego żeby Cię w tym pięknym stanie stresować.
Umawiaj się nawet do tysięcy lekarzy, jeździj na IP z wszystkim co cię niepokoi, nawet z najmniejszą pierdołą i będzie dobrze
Usuwam pęcherzyk. Jak dwa razy nie usunęłam to miałam wielkie siniaki i krew cofnęła mi się do strzykawki.Dziewczyny, które przyjmują heparynę, podpowiedzcie proszę. Czy Wy wstrzykujecie sobie płyn razem z pęcherzykiem powietrza? Bo w instrukcji jest żeby nie pozbywać się go, a dzisiaj koleżanka powiedziała mi, ze jej lekarz najpierw pozbywał się tego pęcherzyka.