reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja wylądowałam w szpitalu w 22tc i już nie było co ratować, bo szyjki nie było. Lekarka prowadząca mi niedopatrzyła, nie mierzyła, generalnie jakby mi się chciało to mogłabym pisać skargi, ale mi się nie chce już z tym paprać. Też miałam kroplówki na zatrzymanie porodu, ale cały czas miałam skurcze pomimo nich i po 48h ciągłej kroplówki lekarze stwierdzili, że i tak nie mam szans na doleżenie do 24 tygodnia, żeby było więcej szans. Dziecko urodziło się żywe, ale miało wylewy wcześniacze 3 stopnia, a my nie chcieliśmy uporczywej terapii.

ja tez po przedwczesnym w 21/22 tc. Jak zajdę to tez po prenatalnych mamy zakładać szew. Ja testować będę w sobotę ale już wmawiam sobie objawy 😂
U mnie na szczęście byla reka na pulsie to tak ku pokrzepieniu.
Ciaz mialam 7 w tym 4 poronienia mechaniczne wiec szyjka miala prawo szwankować. W szóstej ciazy szew byl q 21tc, a w 7 ciazy w 17tc i donosiłam obie. Wprawdzie porody były szybciej po zdjęciu szwu w 36 i 37tc ale to juz i tak było pieknie. Także powodzenia ♡ bedzie dobrze

Alkoholu i tak nie piję, a wesela nie robimy. Sam urząd, a po nim wyjeżdżamy na weekend do hotelu. Dziękuję! Mam nadzieję, że tak będzie 😊
podwojne gratulacje! 🥰 tez w czerwcu bralam slub, a kilka dni pozniej dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Swoja droga, moze ktos to przeczyta…te testy pinki sa do…robilam prawie codziennie zeby zobaczyc, czy jestem w ciazy. Na zrobionych 5 moze ze 2 wyszly pozytywne - robione w roznych dniach tygodnia, typu poniedzialek cien cienia cienia, wtorek, sroda nic, pojawil sie cien cienia w czwartek, a wyszlo na to, ze beta w ten sam dzien wynosila 32. A rzekomo maja czulosc 10. Strata pieniedzy 😁 pisze bo widze, ze Twoj test taki sam. A po poronieniu strach widzac slaba kreseczke jest.

podwojne gratulacje! 🥰 tez w czerwcu bralam slub, a kilka dni pozniej dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Swoja droga, moze ktos to przeczyta…te testy pinki sa do…robilam prawie codziennie zeby zobaczyc, czy jestem w ciazy. Na zrobionych 5 moze ze 2 wyszly pozytywne - robione w roznych dniach tygodnia, typu poniedzialek cien cienia cienia, wtorek, sroda nic, pojawil sie cien cienia w czwartek, a wyszlo na to, ze beta w ten sam dzien wynosila 32. A rzekomo maja czulosc 10. Strata pieniedzy 😁 pisze bo widze, ze Twoj test taki sam. A po poronieniu strach widzac slaba kreseczke jest.
Test robiłam wczoraj i to był 22dc. W ogóle się nie nastawiam i trochę się stresuję. Boli mnie podbrzusze, a teraz jeszcze zobaczyłam 2 brązowe niteczki na papierze i mam już w sumie najgorsze myśli.

Hej Wam, jakiś czas temu poronilam- skończyło się lyzeczkowanie. Dzisiaj zrobiłam test i znowu jestem w ciąży. Jak to po stracie, boję się zacząć cieszyć i nie mogę uwierzyć... Teraz czekanie do 7 tyg żeby zobaczyć to serce

reklama
Do góry