reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Lady Loka bardzo przytulam ❤️ czy miałaś robiony posiew/ wymaz z pochwy? Wiadomo dlaczego szyjka poszła?
Miałam robione wszystkie możliwe badania. Wymazy plus choroby weneryczne z krwi, histopatologię łożyska i nic. Albo szyjka zeszła sama z siebie (a ja i tak dużo odpoczywałam), albo to przez covid, który przeszliśmy 2 miesiące wcześniej.
Ogólnie z szyjką potencjalne problemy były już 3 tygodnie przed porodem, bo już wtedy była krótsza niż być powinna (minimum 2.5cm, ja miałam 2, a potem nagle 4 w zależności od badającego), mogli założyć szew już wtedy i pluję sobie w brodę, że nie pocisnęłam o to wtedy, bo lekarze jak tylko zobaczyli 4cm, to kazali mi iść do domu. A wcześniej przez 3 dni było 2cm cały czas.

U mnie dzisiaj się zaczęła @ :(

Przyszłam Wam wlać trochę pozytywnej energii 😘 rok temu (maj 2021) poroniłam długo wyczekiwaną ciążę. W październiku udało się zajść w kolejną i aktualnie mamy skończony 39 tydzień ciąży 🙈 czekamy na synka 🙂
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki 😘 i wspieram całym sercem 🥰
Dobrego, szczęśliwego porodu!

Przyszłam Wam wlać trochę pozytywnej energii 😘 rok temu (maj 2021) poroniłam długo wyczekiwaną ciążę. W październiku udało się zajść w kolejną i aktualnie mamy skończony 39 tydzień ciąży 🙈 czekamy na synka 🙂
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki 😘 i wspieram całym sercem 🥰
Wow już 39 tydz, pamiętam jak oznajmilas nam szczęśliwą nowinę!!!
Trzymam kciuki za łatwy i szybki poród

To nie są omamy, widać kreseczkę, miałaś jakieś objawy?
Gratuluję!!! Będziesz betę robić?
Dziękuję! Objawów jako takich nie, bo do terminu miesiączki mam jeszcze 5 dni, ale bolą mnie piersi, ciągnie w podbrzuszu i jajnik kłuje. No bete chcę zrobić, tylko nie wiem czy dzisiaj zdążę, a jak pójdę jutro po pracy, to w piątek mogę ją zrobić tylko rano, bo mam ślub i nie wiem właśnie.

reklama
Dziękuję! Objawów jako takich nie, bo do terminu miesiączki mam jeszcze 5 dni, ale bolą mnie piersi, ciągnie w podbrzuszu i jajnik kłuje. No bete chcę zrobić, tylko nie wiem czy dzisiaj zdążę, a jak pójdę jutro po pracy, to w piątek mogę ją zrobić tylko rano, bo mam ślub i nie wiem właśnie.
Mega wcześnie kreska! Będziesz brała leki czy idziesz na żywioł? Ślub własny? ;)

Do góry