olka11135
Fanka BB :)
Dziewczyny, 2 lata temu w tym czasie dowiedziałam się, że ciąża przestała się rozwijać, a dzisiaj zrobiłam test i czy ja mam omamy?
Zdecydowanie nie! Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, 2 lata temu w tym czasie dowiedziałam się, że ciąża przestała się rozwijać, a dzisiaj zrobiłam test i czy ja mam omamy?
Miałam robione wszystkie możliwe badania. Wymazy plus choroby weneryczne z krwi, histopatologię łożyska i nic. Albo szyjka zeszła sama z siebie (a ja i tak dużo odpoczywałam), albo to przez covid, który przeszliśmy 2 miesiące wcześniej.@Lady Loka bardzo przytulam czy miałaś robiony posiew/ wymaz z pochwy? Wiadomo dlaczego szyjka poszła?
To nie są omamy, widać kreseczkę, miałaś jakieś objawy?Dziewczyny, 2 lata temu w tym czasie dowiedziałam się, że ciąża przestała się rozwijać, a dzisiaj zrobiłam test i czy ja mam omamy?
Dobrego, szczęśliwego porodu!Przyszłam Wam wlać trochę pozytywnej energii rok temu (maj 2021) poroniłam długo wyczekiwaną ciążę. W październiku udało się zajść w kolejną i aktualnie mamy skończony 39 tydzień ciąży czekamy na synka
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i wspieram całym sercem
Wow już 39 tydz, pamiętam jak oznajmilas nam szczęśliwą nowinę!!!Przyszłam Wam wlać trochę pozytywnej energii rok temu (maj 2021) poroniłam długo wyczekiwaną ciążę. W październiku udało się zajść w kolejną i aktualnie mamy skończony 39 tydzień ciąży czekamy na synka
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i wspieram całym sercem
Dziękuję! Objawów jako takich nie, bo do terminu miesiączki mam jeszcze 5 dni, ale bolą mnie piersi, ciągnie w podbrzuszu i jajnik kłuje. No bete chcę zrobić, tylko nie wiem czy dzisiaj zdążę, a jak pójdę jutro po pracy, to w piątek mogę ją zrobić tylko rano, bo mam ślub i nie wiem właśnie.To nie są omamy, widać kreseczkę, miałaś jakieś objawy?
Gratuluję!!! Będziesz betę robić?
Trzymam kciuki!!!!Dziękuję! Objawów jako takich nie, bo do terminu miesiączki mam jeszcze 5 dni, ale bolą mnie piersi, ciągnie w podbrzuszu i jajnik kłuje. No bete chcę zrobić, tylko nie wiem czy dzisiaj zdążę, a jak pójdę jutro po pracy, to w piątek mogę ją zrobić tylko rano, bo mam ślub i nie wiem właśnie.
gratscje kochana nie masz omamówDziewczyny, 2 lata temu w tym czasie dowiedziałam się, że ciąża przestała się rozwijać, a dzisiaj zrobiłam test i czy ja mam omamy?
Mega wcześnie kreska! Będziesz brała leki czy idziesz na żywioł? Ślub własny?Dziękuję! Objawów jako takich nie, bo do terminu miesiączki mam jeszcze 5 dni, ale bolą mnie piersi, ciągnie w podbrzuszu i jajnik kłuje. No bete chcę zrobić, tylko nie wiem czy dzisiaj zdążę, a jak pójdę jutro po pracy, to w piątek mogę ją zrobić tylko rano, bo mam ślub i nie wiem właśnie.