Madlein
Fanka BB :)
W morfologii od dziecka mam zawsze podwyższone leukocyty. CRP także miewam podwyższone po pierwsze, ze względu na dużą nadwagę, po drugie mam teraz trzy ząbki do leczenie i już ostatnio sztucznie zawyżały mi CRP. Lekarka sama wtedy doszła do tego, że nie ma sensu powtarzać tego CRP, bo wiecznie jest podwyższone. Taki sam cyrk miałam z OB za dziecka, non stop wysokie.Na krtań w mojej rodzinie, pracy i u znajomych chorujemy w kółko od lutego - chyba krąży jakis wirus... Z tą alergia i temperatura to trochę śmiała diagnoza... Nie chcesz zrobić morfologii i crp?
Co do krtani i zapalenia gardła walczę z tym od tamtych wakacji. Od Października do kwietnia pięć czy sześć antybiotyków wzięłam z marnym skutkiem oczywiście. Przy ostatnim lekarka przerwała leczenie i wdrożyła mi leki na alergię i jakoś było ok. No ale później ciąża, tego leku w ciąży nie można było kontynuować, biorę w zamian zyrtec, a on widzę jak umarłemu kadzidło od kilku dni mi pomaga.
Jestem skłonna uwierzyć, że to zaostrzenie alergii, od piątku gdzieś bardzo brzoza i mnie pyli, auta całe żółte, a w sobotę stary bez przyniósł do chałupy i myślałam, że flaki wypluję tak mnie dusiło. Tylko właśnie ta temperatura.
Bardzo się boję żeby nie poronić od tego kaszlu, nieraz czuję ból aż w podbrzuszu przy napadach kaszlu.