reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mój tyle samo, a nastawienie do życia jakby był połowę młodszy i nieśmiertelny :) ja panikuję, że mam już 25 i z roku na rok pewnie będzie coraz trudniej o ciążę, a on pyta czym ja się martwię skoro jesteśmy przecież młodzi i mamy jeszcze tyyyyle czasu
Mój mowi, że on jest młody Bóg 😅 Ja mam 29 i też się stresuje, że będzie mi co raz trudniej (schizuje). A zawsze chciałam mieć pierwsze dziecko przed 30. @foks1234 trzymaj się! @Bibi89 , a Ty jak się czujesz?

reklama
@aspekt a czy nadkrzepliwośc u Ciebie objawiała się już w podstawowych badaniach (INR, czas/wskaźnik protrombinowy, APTT) czy dopiero po dokładniejszej diagnostyce się o tym dowiedziałaś? Pytam, bo chciałabym wziąć możliwie jak najwięcej rzeczy pod uwagę, a nie wiem czy w ogóle iść z diagnozą w tę stronę, skoro powyższe badania i morfologię mam w normie
Nic mi nie wychodziło źle w tych badaniach, dlatego mam dawkę profilaktyczna i tylko w ciąży.

Mój mowi, że on jest młody Bóg 😅 Ja mam 29 i też się stresuje, że będzie mi co raz trudniej (schizuje). A zawsze chciałam mieć pierwsze dziecko przed 30. @foks1234 trzymaj się! @Bibi89 , a Ty jak się czujesz?
Czuje się źle. Brzuch boli, znośnie ale boli. Psychicznie jest slabo i żeby było mało to chyba przyplątała mi się rwa kulszowa 😭😭😭 i ten ból zasłania mi wszystko...

Dziewczyny wracam od gina. Jestem w ciąży. Wszystko jest ok ja ten moment. Dostałam neoparin bez acardu póki co i mam przyjść za 3 tyg. I wtedy będziemy książeczkę ciąży zakładać. Myślałam że się uspokoję po wizycie ale mój lekarz obchodził się ze mną jak z jajkiem i jeszcze z tekstem że jakby jakieś plamienie czy coś było to mam dzwonić o każdej porze. I tak mi to jakoś popsuło humor jakby on zakładał że coś nie tak będzie
Super wieści, myślę że lekarz przejmuje się twoją ciąża i w końcu chce doprowadzić ją do końca!!!! 😘

reklama
Do góry