reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzięki, na razie jeszcze wstrzymujemy się że staraniami po poronieniu i będę miała jeszcze jedną wizytę kontrolną, więc się dopytam też u lekarza, ale bardzo mnie to pytanie ciekawiło :)
Ja w czwartek 10.03 miałam zabieg łyżeczkowania, tydzień później kontrolę to już mi powiedział lekarz że mogę wrócić do acardu

Ja w czwartek 10.03 miałam zabieg łyżeczkowania, tydzień później kontrolę to już mi powiedział lekarz że mogę wrócić do acardu
U mnie jest już prawie miesiąc od łyżeczkowania, w takim razie też już chyba zacznę brać acard, a na wizycie jeszcze się dopytam dokładnie co i jak :)

Dziewczyny, pinki jak są negatywne, to biel wizira?

Bo my chyba mamy fasolkę nr 3 🥰 oby z nami została .... Ale jak to zrobiliśmy to nie wiem (tzn. wiem), ale ... odpuściłam ten cykl, dentysta, zero wiesiołka, bo szkoda kasy 🙈 seks po 23 dniu, po na pewno już po owulacji 🙈🙈🙈
Gratulacje ❤️
Cudowne dwie kreseczki.
Ja dzisiaj zaliczam jakiś zjazd emocjonalny.
Łącze się w bólu. Albo to przesilenie wiosenne, albo przyjaciółka depresja powraca :-(
Może za dużo bym chciała już.. :-/
Powrót do pracy po poronieniu uciął mi skrzydła.
Mi się dziś włączyła analiza i myślenie, że nic z tej ciąży nie będzie ☹️ Nawet przy moich cyklach 35/36 dniowych nie kalkuluje mi się to, że ciąża jest młodsza o dwa tygodnie. OM 22.01 test ciążowy z jasną kreseczka wyszedł mi 26.02. także 13/14.02 mogło dość do zapłodnienia. Lipa z tego będzie jak nic ☹️😔
Mi tez w poprzedniej ciąży wychodziło dwa tyg młodsza ciąża. Lekarka mówiła, że mogło się wszystko poprzesuwać i nigdy do końca nie wiemy kiedy występuje owulacja.
Liczyłam na wszystkie sposoby i nic mi nie pasowało. Niestety potem poroniłam. Mam nadzieje, że u Ciebie będzie inaczej.

Teraz zapisuje każde przytulanie itd. Wszystko skrupulatnie odnotowuje.. by potem móc się doliczyć. 🙈😂

Dzisiaj przyszły mi wyniki kirów. Genotyp Bx i parę kirów nieobecnych w tym jeden z tych ważnych 2DS1, więc razem z moimi wyrąbanymi w kosmos NK już tracę nadzieję, że uda się naturalnie. Jeśli moje przewidywania się sprawdzą, to odpuszczam na zawsze. Szkoda życia
Leczysz się u jakiegoś immunologa? Na brakujące kiry jest accofil.

Cześć forumowe ciocie,
Trzymajcie za mnie kciuki 🥰🥰🥰

Bety i proga nie ma...krew oddałam o 9😤

Załączniki

• 16479732277173662923424398937891.jpg
    16479732277173662923424398937891.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry