reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzięki, na razie jeszcze wstrzymujemy się że staraniami po poronieniu i będę miała jeszcze jedną wizytę kontrolną, więc się dopytam też u lekarza, ale bardzo mnie to pytanie ciekawiło :)
Ja w czwartek 10.03 miałam zabieg łyżeczkowania, tydzień później kontrolę to już mi powiedział lekarz że mogę wrócić do acardu

Ja w czwartek 10.03 miałam zabieg łyżeczkowania, tydzień później kontrolę to już mi powiedział lekarz że mogę wrócić do acardu
U mnie jest już prawie miesiąc od łyżeczkowania, w takim razie też już chyba zacznę brać acard, a na wizycie jeszcze się dopytam dokładnie co i jak :)

Dziewczyny, pinki jak są negatywne, to biel wizira?

Bo my chyba mamy fasolkę nr 3 🥰 oby z nami została .... Ale jak to zrobiliśmy to nie wiem (tzn. wiem), ale ... odpuściłam ten cykl, dentysta, zero wiesiołka, bo szkoda kasy 🙈 seks po 23 dniu, po na pewno już po owulacji 🙈🙈🙈
Gratulacje ❤️
Cudowne dwie kreseczki.
Ja dzisiaj zaliczam jakiś zjazd emocjonalny.
Łącze się w bólu. Albo to przesilenie wiosenne, albo przyjaciółka depresja powraca :-(
Może za dużo bym chciała już.. :-/
Powrót do pracy po poronieniu uciął mi skrzydła.
Mi się dziś włączyła analiza i myślenie, że nic z tej ciąży nie będzie ☹️ Nawet przy moich cyklach 35/36 dniowych nie kalkuluje mi się to, że ciąża jest młodsza o dwa tygodnie. OM 22.01 test ciążowy z jasną kreseczka wyszedł mi 26.02. także 13/14.02 mogło dość do zapłodnienia. Lipa z tego będzie jak nic ☹️😔
Mi tez w poprzedniej ciąży wychodziło dwa tyg młodsza ciąża. Lekarka mówiła, że mogło się wszystko poprzesuwać i nigdy do końca nie wiemy kiedy występuje owulacja.
Liczyłam na wszystkie sposoby i nic mi nie pasowało. Niestety potem poroniłam. Mam nadzieje, że u Ciebie będzie inaczej.

Teraz zapisuje każde przytulanie itd. Wszystko skrupulatnie odnotowuje.. by potem móc się doliczyć. 🙈😂

Dzisiaj przyszły mi wyniki kirów. Genotyp Bx i parę kirów nieobecnych w tym jeden z tych ważnych 2DS1, więc razem z moimi wyrąbanymi w kosmos NK już tracę nadzieję, że uda się naturalnie. Jeśli moje przewidywania się sprawdzą, to odpuszczam na zawsze. Szkoda życia
Leczysz się u jakiegoś immunologa? Na brakujące kiry jest accofil.

Cześć forumowe ciocie,
Trzymajcie za mnie kciuki 🥰🥰🥰

Bety i proga nie ma...krew oddałam o 9😤

Załączniki

• 16479732277173662923424398937891.jpg
    16479732277173662923424398937891.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry