Wizytę kontrolną mam w czwartek. Zobaczę, co powie mój lekarz ale Twoje posty bardzo mnie budują. Też mam taki plan. W poniedziałek dostałam wyniki testów genetycznych. Byłam też już u endokrynologa i w poradni chorób zakaźnych (wyszło mi wysokie IgG ale niereaktywnych IgM toxo). Także drobnymi krokami dochodzimy do przyczyny poronienia.
Jutro mijają dwa tygodnie od zabiegu więc skontroluję bhcg ale domowym testem. Jestem ciekawa czy beta spadła. Zobaczę jak pasek testowy, najwyżej skontroluję z krwi.
@Justa147 dziękuję za odpowiedz! Jak jeszcze mogę spytać acard i heparyna z zalecenia czy z uwagi na konkretne wyniki badań?
U nas w badaniach genetycznych wyszła trisomia chromosomu 15. Endokrynolog wykluczony. Toxo też. W czwartek mam konsultację z genetykiem i jestem bardzo ciekawa co powie. Czy któraś z Was może ma doświadczenie z wadami genetycznymi, jako przyczyną poronienia? Mamy jedno zdrowie dziecko. To była nasza druga ciąża, pierwsza stracona. Jestem ciekawa czy genetyk zleci nam zrobienie dodatkowych badań.