Pszczolka38
Fanka BB :)
@Hopeful_11 @sadness35 jak tam u Was dziewczyny? Jak samopoczucie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, ja w poniedziałek idę na usg. Kazali mi się pojawić do 7 dni od wyjścia ze szpitala. Ogolnie czuje się dobrze, podobał mi się ten kilkudniowy stan bez badań, bety, usg... jednak codzienne badanie to była dla mnie duża dawka stresu, a teraz po prostu nie mam pojęcia co tam się dzieje@Hopeful_11 @sadness35 jak tam u Was dziewczyny? Jak samopoczucie?
Do poniedziałku niedaleko trzymam kciuki wszystko będzie dobrzeHej, ja w poniedziałek idę na usg. Kazali mi się pojawić do 7 dni od wyjścia ze szpitala. Ogolnie czuje się dobrze, podobał mi się ten kilkudniowy stan bez badań, bety, usg... jednak codzienne badanie to była dla mnie duża dawka stresu, a teraz po prostu nie mam pojęcia co tam się dzieje
Ja jestem chora, zasmarkana wczoraj było lepiej, dzisiaj już tak sobie.@Hopeful_11 @sadness35 jak tam u Was dziewczyny? Jak samopoczucie?
Trzymam kciukiHej, ja w poniedziałek idę na usg. Kazali mi się pojawić do 7 dni od wyjścia ze szpitala. Ogolnie czuje się dobrze, podobał mi się ten kilkudniowy stan bez badań, bety, usg... jednak codzienne badanie to była dla mnie duża dawka stresu, a teraz po prostu nie mam pojęcia co tam się dzieje
Mam dokladnie takie same przemyślenia odnośnie bety. Te pomiary w szpitalu w momencie gdzie beta była już ok. 6000 to była masakra. Niby się mieściłam w normie jeśli chodzi o przyrost ale ja już analizowałam ze najpierw mi rosła ponad 200% a teraz już tylko 70%. Totalnie bez sensu. Na tym etapie trzeba już tylko polegać na usg.Trzymam kciuki
Ja chyba też pójdę sprawdzić co się dzieje.
A bety też już nigdy nie będę badać więcej niż 3razy na początku.
Chciałabym żeby ta ciąża się udała bo wtedy nie będę mieć więcej takich rozterek
U mnie w sumie dobrze samopoczucie jak najbardziej ok. Dziś na USG wyszedł mi mały krwiaczek no i martwi mnie że ciąża jest młodsza o dwa tygodnie, ale przy moich długich cyklach może tak byćJa jestem chora, zasmarkana wczoraj było lepiej, dzisiaj już tak sobie.
Nie chorowałam już sporo lat, ten accofil pewnie sie przyczynił.
Czuję się słabo.
A jak u Ciebie?
Trzymam kciuki by wszystko było okU mnie w sumie dobrze samopoczucie jak najbardziej ok. Dziś na USG wyszedł mi mały krwiaczek no i martwi mnie że ciąża jest młodsza o dwa tygodnie, ale przy moich długich cyklach może tak być
Zdrówka życzę
Ja dużo wcześniej miałam niższy przyrost ale po 5 dniach ( nie wiem co mnie podkusiło) i jednak powyżej wartości 1500 wszędzie informują, że może podwajać się co 3 dni.Mam dokladnie takie same przemyślenia odnośnie bety. Te pomiary w szpitalu w momencie gdzie beta była już ok. 6000 to była masakra. Niby się mieściłam w normie jeśli chodzi o przyrost ale ja już analizowałam ze najpierw mi rosła ponad 200% a teraz już tylko 70%. Totalnie bez sensu. Na tym etapie trzeba już tylko polegać na usg.