reklama
aspekt
Fanka BB :)
Jestem, USG wygląda na prawidłowe (Pappa nie robilam), ale troche lekarz nadszarpnal mojego zaufania, nawet w nocy spac nie mogłam, zastanawiając się, czy to zostawić, czy umawiać się do jakiegoś innego.Aspekt jesteś już po badaniach?[emoji846]
U mnie plamienie to takie małe brązowe niteczki tzn. wczoraj tak wyglądało, na papierze przy podcieraniu.
Jeszcze ta choroba musiała się przypałętać :/
Dobrze, że już trochę lepiej.
A co się stało ?Jestem, USG wygląda na prawidłowe (Pappa nie robilam), ale troche lekarz nadszarpnal mojego zaufania, nawet w nocy spac nie mogłam, zastanawiając się, czy to zostawić, czy umawiać się do jakiegoś innego.
Usg ok to należy się cieszyć !! Niedobrze jak ktoś przysparza stresów, jakby ich jeszcze brakowało :/
Ja nie wiem czy w tej ciąży będzie mi to pisane ale też pappa nie chciałabym robić, aczkolwiek mój lekarz pewnie wyśle mnie na nfz z racji wieku. I sama się zastanawiam bo wiadomo,że tam wszystko albo nic.
Przeraża mnie brak objawów, będę sprawdzać po weekendzie czy jeszcze kropek jest..
aspekt
Ja już jestem stara wyjadaczka, zawsze ciążę prowadziłam prywatnie i robiłam dużo badań a tu jest jakieś inne podejście (a ceny nie niższe). Oczywiście mogę sobie sama zrobić te badania, ale nie podoba mi się, że ja już wręcz mówię, że chce a słyszę "nie trzeba". I jeszcze kilka rzeczy mi się zebrało...A co się stało ?
Usg ok to należy się cieszyć !! Niedobrze jak ktoś przysparza stresów, jakby ich jeszcze brakowało :/
Ja nie wiem czy w tej ciąży będzie mi to pisane ale też pappa nie chciałabym robić, aczkolwiek mój lekarz pewnie wyśle mnie na nfz z racji wieku. I sama się zastanawiam bo wiadomo,że tam wszystko albo nic.
Przeraża mnie brak objawów, będę sprawdzać po weekendzie czy jeszcze kropek jest..
Pszczolka38
Hej ja już po wizycie
Serduszko bije ale ciąża wg om młodsza o dwa tygodnie także sama nie wiem co o tym myśleć. Lekarz mówi, że tak naprawdę nie wiadomo kiedy była owulacja i mam się nie martwić, bo na tą chwilę wszystko wygląda ok. Kurczę jak tu się nie martwic. A i mam małego krwiaczka
Serduszko bije ale ciąża wg om młodsza o dwa tygodnie także sama nie wiem co o tym myśleć. Lekarz mówi, że tak naprawdę nie wiadomo kiedy była owulacja i mam się nie martwić, bo na tą chwilę wszystko wygląda ok. Kurczę jak tu się nie martwic. A i mam małego krwiaczka
aspekt
To który tydzień wyszedł z usg? Jak z lekami?Hej ja już po wizycie [emoji846]
Serduszko bije ale ciąża wg om młodsza o dwa tygodnie także sama nie wiem co o tym myśleć. Lekarz mówi, że tak naprawdę nie wiadomo kiedy była owulacja i mam się nie martwić, bo na tą chwilę wszystko wygląda ok. Kurczę jak tu się nie martwic. A i mam małego krwiaczka [emoji3525]
Hope99
Bez nerwów, pamiętam, że pisałaś, że beta 190 była po terminie miesiączki- chyba w ok 38dc jeśli się nie mylę? Więc owulacja mogła być nawet w 25dc- wtedy jeśli liczysz od ostatniej miesiączki wyjdzie, że ciąża jest młodsza Prawie 2 tygodnie z powodu później owulacji.Hej ja już po wizycie
Pszczolka38
Z USG wyszło 6+0 z om dziś 8+0. Jeżeli chodzi o leki to zwiększyła mi Encorton do 20 mg i progesteron do 400 mg dodatkowo Duphaston 3x1 resztą bez zmianTo który tydzień wyszedł z usg? Jak z lekami?
Dobra masz pamięć tak w 38dc beta była na poziomie 190,70. Kurczę ja to wszystko wiem i rozumiem, ale i tak się martwię i boje.Bez nerwów, pamiętam, że pisałaś, że beta 190 była po terminie miesiączki- chyba w ok 38dc jeśli się nie mylę? Więc owulacja mogła być nawet w 25dc- wtedy jeśli liczysz od ostatniej miesiączki wyjdzie, że ciąża jest młodsza Prawie 2 tygodnie z powodu później owulacji.
Hope99
Niestety nie masz na to wpływu czy będzie dobrze więc pozostaje wierzyć, że będzie i iść na usg np za tydzień czy dwa- jeśli wtedy nadal będzie podobna różnica to oznacza to, że to przez długi cykl i wszystko jest ok.Dobra masz pamięć tak w 38dc beta była na poziomie 190,70. Kurczę ja to wszystko wiem i rozumiem, ale i tak się martwię i boje.
reklama
Pszczolka38
Masz rację na nic nie mam wpływu. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Lekarka powiedziała, że powinni mi odciąć internet bo za dużo czytam na temat przegrody macicy i się nakręcam i chce być mądrzejsza od lekarza coś w tym jest.Niestety nie masz na to wpływu czy będzie dobrze więc pozostaje wierzyć, że będzie i iść na usg np za tydzień czy dwa- jeśli wtedy nadal będzie podobna różnica to oznacza to, że to przez długi cykl i wszystko jest ok.