aspekt
Fanka BB :)
Tu masz screen co kazał mi zbadać hematolog miesiąc po robieniu zastrzyków (kazał jeszcze czas trombinowy, ale w moim punkcie pobrań nie mogli tego zrobić). Tylko glukozy nie kazał, zrobiłam kontrolnie, bo idę do diabetologa. Czytałam te listę ginekologowi, czy wszystko chce, żebym zrobiła, ale mam wrażenie, że ostatecznie głównie patrzył na morfologie (płytki), ddimery, fibrynogen i próby watrobowe. Tam uwaga, w próbach jest fosfataza alkaliczna - w każdej ciazy mam to podwyższone i gin nawet mówi, żeby tego nie badać, ale nie opłaca mi się cenowo rozbijać na bilirubinę aspat i ALAT.Aspekt to co tam sprawdzić przy tej heparynie - ddimery, inr, fibrynogen i próby wątrobowe?
Jestem zła jak osa! Biorę te zastrzyki no więc uważam na siebie na każdym kroku.. nie spotykam się prawie z nikim, maska,żel non stop. A teraz sąsiadka u której byłam po córkę jakąś godzinkę przed weekendem się przyznała, że chora(dalej chora) bo już 2 tydzień głowa ją boli, zatoki.
Kur... Ludzie są nienormalni, a sama zadzwoniła do mnie żeby młoda przyszła się trochę pobawić.. bo ja nawet nie zapraszam ostatnio.
A zawsze pytam czy zdrowe..bo takie lajtowe mają podejście do życia,że ehh.A teraz nie dopytałam bo nie planowałam,że tam będę nawet 10min.
Mam nauczkę :/
Mała_93 gratulacje
Edit mocz też badałam rutynowo a nie w związku z lekami
Ostatnia edycja: