Sojka
Fanka BB :)
Masz rację, chyba porostu się boję wizyty w szpitalu i szukam argumenty żeby to olać... :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz rację, chyba porostu się boję wizyty w szpitalu i szukam argumenty żeby to olać... :-(
No właśnie dlatego mam mieszane uczucia...
A jak się czuję... Fizycznie dobrze. Psychicznie... Dziwnie, nie wiem co myśleć. Ze skrajności do skrajności. Od jestem spokojna jest ok do nie chcę żyć nic nie ma sensu... Nie mogę złapać równowagi...
Bardzo lubię autokorektęBardziej martwi mnie wizyta w szpitalu... I ten okropny wenflon... I zastanawiam się nad sensownością, ale jak sama mówisz to może być dla zdrowia jeśli coś znajdą a jak nie to będę wiedzieć że jest ok... Bo wolne w pracy mogę wziąć moi szefowie okazali się w tej kwestii bardzo wyrozumiali a dzieckiem spokojnie zajmie się mąż z pomocą mamy. Czuję się taka mega bezradna bo nie wiem co mam zrobić nie umiem w tym momencie podejmować jakiś seksownych konkretnych decyzji...
O to nie wiedziałam, że trzeba tak nisko. Orientujesz się może jak się ten steryd nazywa? Chcę sobie poczytać@Chemik97 Komórki NK powinny mieć max 10%. Taki poziom jak u Ciebie będzie wpływać na utrzymanie ciąży. Moim zdaniem steryd na pewno trzeba włączyć.
Miałam nawet pomysł żeby pójść do psychologa, ale tak naprawdę to nawet nie wiem co miałabym powiedzieć... Sama wiesz że to wszystko nie jest łatwe... Entuzjazm mi trochę opadł po tym drugim promieniu.Starania to Wasza wspólna decyzja. Daj sobie trochę czasu. Złap oddech, a może powinnaś z kimś porozmawiać?
Wiem,że wszystko łatwo powiedzieć bo sama sobie średnio radzę, tym bardziej teraz.
Przytulam
Oooj bardzo dużo. Wiem, że nie robiłas przed miesiączką, ale jednocześnie krótko po poronieniu - pani dr zinterpretuje, ale moim zdaniem to jest realne ryzyko.Hejka, dostałam wyniki immunofenotypu i doopa, wszystko mieści się w normach. Jedynie komórki NK są na styk 25,58% a norma do 26%. Zobaczymy co powie lekarz, ale wydaje mi się, że powinny być dużo wyższe żeby coś stwierdzić
Gdzie wyniki?W sumie tak
Badanie nasienia łatwiejsze i tak
Aspekt zerknęłabyś na te parametry co zrobiłam?