roki_1991
Fanka BB :)
To na pocieszenie ci powiem że mnie w ciąży zastrzyki nie bolaly, może kilka aby jak źle sobie trafiłam. A po cc wyłam z bólu wbijajac w tego flaka....Dziewczyny jestem przerażona tym co piszecie o zastrzykach miałam jutro testować ale chyba ze strachu nie zatestuje
A tak serio to chciałam żeby ciocia która jest emerytowana pielęgniarka pokazała mojemu jak robić zastrzyki i on by mi robił ale jak czytam was to wiem że jednak będę codziennie do nie latać żeby mi robiłam. Może tak jak na oddziale będzie robić mi w ramię. Bo w ramię nic nie bolało a w brzuch jednak mnie bolało jak po CC mi robily w szpitalu. Teraz jeszcze w ogóle jak mam takie blizny na brzuchu to chyba też będzie bardziej bolesne.
Pięknie bije czyli jest wszystko ok. Co da ci ten stres? Nic. Pamiętaj że na niektóre rzeczy nie mamy wpływu. A co do objawow to powtórzę po raz kolejny: ja w każdej z ciąż czy to tej donoszonej czy poronionej miałam bardzo lekkie objawy i też pojawialy się i znikały. Na mdłości dużo rzeczy ma wpływ. Ja wystarczy że w nocy wstałam się wysikać i przy okazji coś podgryzałm w kuchni i już rano mdłości nie miałam.
Dziś miałam dostać okres, nie czuje się okresowo ale jak zacznę myśleć o tym okresie, doszukiwać się objawów to już sobie wkręcam ból brzucha (który jest tylko w mojej głowie) albo mdłości (które też pojawiają się tylko jak sobie o nich pomyśle).
Także gratuluje i głowa do góry włącz tv, idź na spacer, spedz czas z rodziną...
A ty jutro testuj, a nie będzie mas tu trzymać w niepewności mocno trzymam kciuki :*