aspekt
Fanka BB :)
1200 wczorajA jaką masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1200 wczorajA jaką masz?
OM miałam 24 grudnia, ale mialam pokrecony cykl, nic się nie zgadza. Moje dzieci zawsze wolno rosną na początku, chciałabym zobaczyć prawidlwoy pęcherzyk ciążowy w macicy z pęcherzykiem zoltkowym. Na zarodek ani serduszko się nie nastawiam.A który według Ciebie masz tydzień? Mam nadzieje, ze gin mi coś powie w środę
No i widzisz, tylko niepotrzebnie stresu się najadlas. Teraz już proszę siebie ani dziecka nie stresować bo wszystko będzie dobrzeKochane odebrałam wyniki
Wynik OK, to jest jak 0.Kurde, dziewczyny, zbadałam i ja dzis bete, zeby sprawdzic czy spadla do 0 a tam wynik 0,3. Poronienie mialam 7 stycznia, spadala z wartosci ok 1500, możliwe ze nie spadla calkiem do zera przez te 3 tygodnie? Teoretycznie okres powinnam dostac za 9 dni, mam nadzieje ze nie zaciążyłam na nowo..[emoji849]
Kurcze a ostatnio jak badalam po poprzednim poronieniu to mialam jakby ujemną, byl tylko taki znaczek < i żadnych cyferek, dlatego teraz się wystraszyłam.Wynik OK, to jest jak 0.
U mnie bez ciąży zawsze było coś po przecinku. Widocznej inny aparat badający.Kurcze a ostatnio jak badalam po poprzednim poronieniu to mialam jakby ujemną, byl tylko taki znaczek < i żadnych cyferek, dlatego teraz się wystraszyłam.