reklama
Hopeful_11
Fanka BB :)
A ty jesteś mega dzielna! Myślimy o Tobie i wszystkich dziewczynach, które teraz wlasnie tego potrzebują musimy wszystkie jakos przejście przez te gorsze chwileTak, oglądam mam też książkę. Ogólnie już dzisiaj trochę lepiej dzięki wam! Serio, bardzo dziękuję Jesteście najlepsze ❤❤❤
Mamafasolki
kasiaa91
Wcześniej miałaś problemy z miesiączkami ?Ja mam dramat ... nie mam potrzeb
co dostałaś na wywołanie ? :-) bo ja już tez 5 tyg i dalej cisza zero objawów organizmu ze coś się zbliża ...
Ja dopiero trzecią po poronieniu miałam w swoim standardowym czasie. Organizm musi dojśc do równowagi myśle.Ja mam dramat ... nie mam potrzeb
co dostałaś na wywołanie ? :-) bo ja już tez 5 tyg i dalej cisza zero objawów organizmu ze coś się zbliża ...
Kemisiak
Więc po krwotoku, zostało brązowe, podbarwione upławy , byłam dodatkowo w prywatnej klinice znowu. Dr stwierdził że to musiał być krwiak, który sie oderwał i wypadł, dlatego był skrzep duży i kilka małych.
Nie chciał za wiele " gemerac" , zrobił usg dopochwowo, nie znalazl żadnego krwiaka, więc oby już było było głowy. Na głowicy nawet pokazał, zero świeżej krwi tylko podbarwiony sluz. Przepisał progesteron 2x dziennie - utrogestan.
W uk ciąża nie jest uznanawana do 12 tyg. Tylko natura ... jak ma poronić to poroni, nie ma ingerencji by podtrzymać, dać leki na wszelki wypadek.... dzięki Bogu są prywatne kliniki polskie. Moja najbliższą podań godzinę drogi, ale to żaden problem. Lekarze przylatują na weekend i wracają do kraju później.
W szpitalu powiedziano mi że następnego dnia po krwawieniu nawet jak dalej krwawie moge wrócić do pracy, normalnego życia, isc pobiegać.... aż skonfrontowalam kobietę bo to niedorzeczne. Polski gin oczywiście kazał leżeć, oszczędzać się, nie pracować aż przestanę całkowicie llamic, później dopiero mogę spokojnie wracac do pracy i obowiązków ale bez przesady. Mam się oszczedzsc.
Więc zgodnie z zaleceniami : leze i pachnę
Jak Doctor powiedzial, dzidziolek co raz to tłuściejszy ❤
Nadzieja umiera ostatnia! Może się uda!
Nie chciał za wiele " gemerac" , zrobił usg dopochwowo, nie znalazl żadnego krwiaka, więc oby już było było głowy. Na głowicy nawet pokazał, zero świeżej krwi tylko podbarwiony sluz. Przepisał progesteron 2x dziennie - utrogestan.
W uk ciąża nie jest uznanawana do 12 tyg. Tylko natura ... jak ma poronić to poroni, nie ma ingerencji by podtrzymać, dać leki na wszelki wypadek.... dzięki Bogu są prywatne kliniki polskie. Moja najbliższą podań godzinę drogi, ale to żaden problem. Lekarze przylatują na weekend i wracają do kraju później.
W szpitalu powiedziano mi że następnego dnia po krwawieniu nawet jak dalej krwawie moge wrócić do pracy, normalnego życia, isc pobiegać.... aż skonfrontowalam kobietę bo to niedorzeczne. Polski gin oczywiście kazał leżeć, oszczędzać się, nie pracować aż przestanę całkowicie llamic, później dopiero mogę spokojnie wracac do pracy i obowiązków ale bez przesady. Mam się oszczedzsc.
Więc zgodnie z zaleceniami : leze i pachnę
Jak Doctor powiedzial, dzidziolek co raz to tłuściejszy ❤
Nadzieja umiera ostatnia! Może się uda!
Załączniki
Kemisiak
Tak, oglądam mam też książkę. Ogólnie już dzisiaj trochę lepiej dzięki wam! Serio, bardzo dziękuję Jesteście najlepsze ❤❤❤
Kiedy będziesz miała zabieg ? Wspolczuje szpitala, ale choć cos robią, oby szybko było dobrze
@Sisi1992
Moje libido po poronieniu było najwyższe w historii, nigdy nie miałam takiego, to był szok! Jak tylko skonczylam krwawienie, mogłabym spętać męża i sama się obsłużyć ! Sama natura, organizm wie co potrzebne ( podobno) u nas tylko na początku maz się bardzo bał... Żeby mi krzywdy nie zrobić
Nie raczej mam normalnie po dwóch poronieniach tez przychodziły na 31/30 dzień a tu przy trzecim ani widu ani słychu a czekam na nią jak na zbawienie , stad pewnie moja niecierpliwości bo chce po okresie iść do kliniki ... teraz wiem ze robienie jakich kolejek badań niema sensu - muszę czekać :-)Wcześniej miałaś problemy z miesiączkami ?
Kemisiak
Dziewczyny moja miesiączka okazała się plamieniem implantacyjnym... Dzisiaj wyszła blada kreska poszłam do lekarza, generalnie temat póki co na chłodno przyjmuję. Chciałam Wam tylko
przekazać co mi powiedział. Kazał mi z diety wykluczyć cukier, gluten i nabiał. Dzięki temu powinny się ustabilizować parametry same z siebie... Powiedział że nie da mi heparyny w ciemno, najpierw mam zrobić badania krwi, żeby nie przedobrzyc bo może zbyt rozrzedzić krew i wtedy poronie. Kazał koniecznie zrobić USG tarczycy i dał progesteron. Powiedział, żebym do niego zadzwoniła jak będę mieć wyniki z krwi i zadecyduje co dalej...
Gratulacje ! Ja miałam to samo! Zaraz po poronieniu miałam plamienie , byłam pewna że się @ rozkreca a nic nie przyszło, po 3 dniach zrobilam test i tada!
Dziś jestem w 9 tygodniu. Dużo zdrówka dla Was !
reklama
olka11135
Kiedy będziesz miała zabieg ? Wspolczuje szpitala, ale choć cos robią, oby szybko było dobrze
@Sisi1992
Moje libido po poronieniu było najwyższe w historii, nigdy nie miałam takiego, to był szok! Jak tylko skonczylam krwawienie, mogłabym spętać męża i sama się obsłużyć ! Sama natura, organizm wie co potrzebne ( podobno) u nas tylko na początku maz się bardzo bał... Żeby mi krzywdy nie zrobić
Oni tak szybko tu nie kroją. Wczoraj dostalam druga dawkę metotreksatu i czekamy. Beta jutro. Ale w niedzielę to mala szansa, że wyjdę mam nadzieję, że w poniedziałek też sprawdza i żadne operacje nie będą potrzebne