Kemisiak
Fanka BB :)
Dla mnie po 2 donoszonych ciążach z brakiem jakichkolwiek komplikacji teraźniejsza sytuacja jest czymś niewyobrażalnym i sama nie wiem dlaczego tak się stało… nie wiem czy czegos w genach nie mamy. Moja mama bardzo długo starała się o 2 jak i 3 ciaze. Moja siostra urodziła pierwsze dziecko i po 6 latach zaczęli starania nad drugim. Miala bardzo dużo poronień w formie ciąż biochemicznych i jedna Pozamaciczna. Więcej się już nie starała. Pomimo ze badania jej jak i męża wypadły bardzo dobrze i nie ma przeciwskazan. Moja siostrzenica przeżyła 2 poronienia, 1 ciaze donosiła ale dziecko zmarło mając 2,5 miesiąca śmiercią łóżeczkowa, po tym również miała poronienie… nie wiem od czego to zależy. Życie w tej kwestii jest dla mnie bardzo nie sprawiedliwe. Kobiety które nie chcą, nie dbają o sobie, nadużywają alkoholu bądź narkotyków nie maja zazwyczaj problemu a te którym do szczescia i pełnej rodziny brakuje tylko maleństwa znajdują się w takich właśnie trudnych sytuacjach
Ja jestem po 3 zdrowych książkowych ciążach, dzieci wielkie 4.3 kg zdrowe .
W tej chwili mają 15 lat, 10lat i 8 lat. Tak więc też spodziewałam się bułki z masłem szczególne ze wcześniej tylko zapadała decyzja o cosy w następnym cyklu w niej byłam... lls chciał inaczej poroniłam. Teraz jestem w ciąży, beta hcg piekna ale dziś na usg jeszcze nic nie było więc też się podłamałam