reklama
Hopeful_11
Fanka BB :)
Ja się czuje dzis jak mlody bóg, bo w czwartek się zaszczepiłam 3 dawka i wczoraj strasznie to odchorowałam. Po wcześniejszych dawkach było ok, a wczorajszy dzień wolalabym wymazać z pamięciCześć Dziewczyny, jak powitanie Nowego Roku? Jak się czujecie rok starsze? Życzę Nam wszystkim samych dobrych, radosnych dni i spełnienia marzeń
Teraz planuje sobie jak najwięcej aktywności na styczeń, żeby ten miesiąc jakos przyjemnie mi minął (moja gin mowila zeby chwile odczekać po szczepieniu). Do tego wyrwę chyba jeszcze jedna osemke wiec jakiś tam plan działania jest, aczkolwiek to oczekiwanie na starania nie działa na mnie jakoś rewelacyjnie. No nic, muszę się uzbroić w cierpliwość.
Niech ten rok będzie dla nas dobry Dziewczyny!!!
natala123456
Wszystkiego dobrego dziewczyny! Niech spełnia się Wasze marzenia!
Ja psychicznie jestem wrakiem. Czekam na poronienie. Ale pewnie nic samo się nie zadzieje… mogłam bym ciagle spać. W ogóle z lozka nie wychodzić. Bo jak śpię to o tym nie myśle. Mam nadzieje ze rozruszam się od poniedziałku bo mały do szkoły, corka ma zdalne wiec będę musiała… chce się skupić w tym roku na sobie. Nie planuje na razie żadnej ciąży. Chce dojść do siebie i przeżyć stratę…
Ja psychicznie jestem wrakiem. Czekam na poronienie. Ale pewnie nic samo się nie zadzieje… mogłam bym ciagle spać. W ogóle z lozka nie wychodzić. Bo jak śpię to o tym nie myśle. Mam nadzieje ze rozruszam się od poniedziałku bo mały do szkoły, corka ma zdalne wiec będę musiała… chce się skupić w tym roku na sobie. Nie planuje na razie żadnej ciąży. Chce dojść do siebie i przeżyć stratę…
marsi89
Ponoć trzeba mieć właśnie potwierdzenie tych poronień czyli wystarcza wypisy ze szpitala albo jak dochodzi do poronienia w domu to jakieś zaświadczenie o tym od lekarza.Kurde no to nie wiedzialam. Jeden lekarz mi powiedzial ze jak te trombofilie mi wyjda ok to mi zleci zespol antyfosfolipidowy na NFZ, tylko przyjde do przychodni przyszpitalnej do niego (bo bylam prywatnie). A z tym skierowaniem to nie jest tak, ze musze miec jakies potwierdzenie tych poronien typu wypis ze szpitala?
Ja zapilam stary rok po północy dostałam okres także traktuje to jak nowy początek. No i chyba w tym cyklu będziemy zaczynać starania.Cześć Dziewczyny, jak powitanie Nowego Roku? Jak się czujecie rok starsze? Życzę Nam wszystkim samych dobrych, radosnych dni i spełnienia marzeń
Wierzę że nowy rok będzie dla nas wszystkich lepszy
K
Katijah
Gość
Hej
Ja oczywiście życzenie noworoczne powiedziałam wiadomo jakie i czekam na spełnienie
Ja oczywiście życzenie noworoczne powiedziałam wiadomo jakie i czekam na spełnienie
olka11135
U nas mimo wszystko sylwester super. Teraz noworoczne śniadanko, zaraz mąż leci z dziećmi na łyżwy, a ja będę mogła odpocząć trochę. Mam jakieś pozytywne nastawienie na ten rok, musi się udać. Na razie na spokojnie ruszymy z badaniami, dietą. A od połowy kwietnia zaczynamy działać, niech już będzie zimowe, ale z początku roku. Za rok mam nadzieję spędzić Sylwestra z piccolo
K
Katijah
Gość
I tego ci życzę!!!!U nas mimo wszystko sylwester super. Teraz noworoczne śniadanko, zaraz mąż leci z dziećmi na łyżwy, a ja będę mogła odpocząć trochę. Mam jakieś pozytywne nastawienie na ten rok, musi się udać. Na razie na spokojnie ruszymy z badaniami, dietą. A od połowy kwietnia zaczynamy działać, niech już będzie zimowe, ale z początku roku. Za rok mam nadzieję spędzić Sylwestra z piccolo
Ja też bardzo pozytywnie jestem nastawiona na ten rok, ty zaczynasz starania w kwietniu a ja kończę, co ma być to będzie... I mam nadzieję przyszły sylwester spędzić też z piccolo
Alabama89
Ja wczoraj obiecałam sobie zostawić za sobą wszystkie problemy i patrzeć już tylko do przodu - z dobrym nastawieniem, bez analizowania wszystkich problemów z zeszłego roku W czwartek w końcu po ponad 7 tygodniach dostałam pierwsza miesiączkę po poronieniu i to też zrobiło mi dobrze i zamknęło jakoś temat ostatniej straty. Po ostatnim roku chyba moim największym planem jest po prostu dbanie o sobie, potrzebuje obdarzyć się czułością i dobrocią - ten rok uzmysłowił mi ile było mnie dla innych a jak mało dla siebie. Nie wiem tez kiedy poczuje się gotowa na starania, myśle, że nie wcześniej niż na wiosnę.
U nas sylwester minął spokojnie z mężem i pieskiem - z naszymi ulubionymi grami, filmami i dobrym jedzeniem
Idąc planem robienia rzeczy dla siebie jutro idę na pierwsza wizytę akupunktury - ma któraś z Was doświadczenie z akupunktura? Ja od koleżanek które chodziły słyszałam dużo dobrego - zwłaszcza w kwestii regulowania hormonów.
U nas sylwester minął spokojnie z mężem i pieskiem - z naszymi ulubionymi grami, filmami i dobrym jedzeniem
Idąc planem robienia rzeczy dla siebie jutro idę na pierwsza wizytę akupunktury - ma któraś z Was doświadczenie z akupunktura? Ja od koleżanek które chodziły słyszałam dużo dobrego - zwłaszcza w kwestii regulowania hormonów.
Alabama89
No i oczywiście wszystkiego dobrego dla Was! Zwłaszcza dla dziewczyn, które teraz przeżywają stratę - trzymajcie się i pamiętajcie, że macie dużo więcej siły niż Wam się teraz wydaje, że macie.
Niech 2022 będzie Naszym rokiem
Niech 2022 będzie Naszym rokiem
reklama
Sojka
Zazdroszczę Wam optymizmu, też bym chciała go więcej mieć. Ja od dwóch dni płaczę. Jest mi tak bardzo przykro. U znajomych zamiast się dobrze bawić to o północy przy wszystkich się rozpłakałam bo już nie dałam rady się powstrzymać. Ten rok miałam zupełnie inaczej zaczynać. Mimo wszystko życzę Wam dużo optymizmu, zdrowia, szczęścia i upragnionych dzieci przy boku.