reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Magda_krk, ja również szczerze gratuluje 😊 Takie historie napawają optymizmem! 😊

Dziewczyny, powiedzcie, czy odstawialyscie witaminy i kwas foliowy przed badaniem ich poziomu? A jeżeli tak to na ile wcześniej, żeby wyników nie zafałszować? Chciałam zrobić badania w przyszłym tygodniu i zaczęłam się zastanawiac nad tym odstawieniem 🤯
Kurcze ja właśnie jestem po badaniu i nie odstawilam kwasu foliowego 😖 24h wcześniej brałam… nawet nie przyszlo
Mi to do głowy cholipka! Czytałam tylko o homocysteinie żeby nie jeść po 18:00 dnia poprzedniego.No nic czekam dziś na wyniki a potem do poniedziałku bo wtedy mam hematologa i chce z Nim skonsultować badania

reklama
Mam do Was pytanie, czy któraś z Was miala tak, że ginekolog do którego chodzicie był zły o robienie badań na własną rękę??? Ja sama zrobiłam wymaz z pochwy I ieszcze parę podstawowych badań, bez zlecenia tego przez mojego gin i mam wrażenie, że był zły i obrażony na mnie o to...
Skorzystałam kiedyś z akcji pobierania cytologii bezplatnie i potem gin się oburzył, że to położna pobierała, że może źle zrobiła, że to skąpstwo z mojej strony itd. A ten Twój lekarz to NFZ?

Mam do Was pytanie, czy któraś z Was miala tak, że ginekolog do którego chodzicie był zły o robienie badań na własną rękę??? Ja sama zrobiłam wymaz z pochwy I ieszcze parę podstawowych badań, bez zlecenia tego przez mojego gin i mam wrażenie, że był zły i obrażony na mnie o to...
Mój jeden był zły, że zrobiłam na trombofilie

Dziewczyny, dziś 10dpo i robiłam test. Widziałam najcieńszą i najlżejszą linię ever (nie wiem, czy sobie nie wmówiłam)... poszłam też na betę. Dziś mam wizytę u Jerzak i stwierdziłam, że jeśli beta będzie ciążowa, to od razu mi coś zaleci już na tym etapie..
Ehh... boję się kolejnego zawodu. Oczywiścię tę linię na teście to tylko ja widziałam oczami wyobraźni :D

Dziewczyny, dziś 10dpo i robiłam test. Widziałam najcieńszą i najlżejszą linię ever (nie wiem, czy sobie nie wmówiłam)... poszłam też na betę. Dziś mam wizytę u Jerzak i stwierdziłam, że jeśli beta będzie ciążowa, to od razu mi coś zaleci już na tym etapie..
Ehh... boję się kolejnego zawodu. Oczywiścię tę linię na teście to tylko ja widziałam oczami wyobraźni :D
Daj koniecznie znać ✊ a będziesz miała już wyniki do czasu wizyty ?

reklama
Jakbys miała tylko mthfr, to bym uznała,że on widocznie trkatuje to jak marketingowa ścieme. Ale Ty tam przecież masz Leiden...
I dla niego to też nic 🙈juz nie chodzę tam
Trzymam kciuki bardzo bardzo!!!!

Do góry