Mój okres po poronieniu za to był bardzo skąpy...martwiłam się, że źle się oczyściłam, ale ginekolog w środę powiedział, że ładnie się oczyściło i zbliża się owulacja, widział juz pęcherzyk dominujący nie wiem właśnie od czego to zależy,że jedna ma tak silne krwawienia a druga prawie w ogóle.Mój syn 4900...CC. nie miałam cukrzycy, nie pilnowałam diety, ale strasznie puchłam. W 40 tyg plus parę dni łożysko super, przepływy super. Nie wiadomo dlaczego. Ale moja bratowa urodziła duże dzieci, moja mama tez jak na tamte czasy.
Dziewczyny, dostałam okres i ...sorry za bezpośredniość zalewa mnie ten ostatni miesiąc jakiś do kitu. Połowa to walka o jakie takie samopoczucie
reklama
Gondzi_a
Fanka BB :)
Ja też dziś dostałam okres, od trzech dni plamilam a dziś już normalna krew.Mój syn 4900...CC. nie miałam cukrzycy, nie pilnowałam diety, ale strasznie puchłam. W 40 tyg plus parę dni łożysko super, przepływy super. Nie wiadomo dlaczego. Ale moja bratowa urodziła duże dzieci, moja mama tez jak na tamte czasy.
Dziewczyny, dostałam okres i ...sorry za bezpośredniość zalewa mnie ten ostatni miesiąc jakiś do kitu. Połowa to walka o jakie takie samopoczucie
@Gondzi_a @Mamafasolki To jak dobrze liczę to kolejna owu wypada Wam w okolicach Sylwestra. Także życzę Wam stosunkowo udanej zabawy!
aspekt
Ja tylko w dniu badania nie biorę.@Magda_krk, ja również szczerze gratuluje [emoji4] Takie historie napawają optymizmem! [emoji4]
Dziewczyny, powiedzcie, czy odstawialyscie witaminy i kwas foliowy przed badaniem ich poziomu? A jeżeli tak to na ile wcześniej, żeby wyników nie zafałszować? Chciałam zrobić badania w przyszłym tygodniu i zaczęłam się zastanawiac nad tym odstawieniem [emoji2962]
Myślę, ze to zależy od endometrium i skłonności - ja zawsze miałam raczej obfite @, potem brałam długo anty po stwierdzonej endometriozie na uregulowanie i było lepiej, po odstawieniu anty nie było źle, po poronieniu przez pierwsze 2 dni sporo ze mnie leciało a potem tylko plamienie. Lekarz powiedział, że jest ładnie ale czekam teraz na drugą @ po poronieniu jaka będzieMój okres po poronieniu za to był bardzo skąpy...martwiłam się, że źle się oczyściłam, ale ginekolog w środę powiedział, że ładnie się oczyściło i zbliża się owulacja, widział juz pęcherzyk dominujący nie wiem właśnie od czego to zależy,że jedna ma tak silne krwawienia a druga prawie w ogóle.
K
Katijah
Gość
Przyłączam się!!!@Gondzi_a @Mamafasolki To jak dobrze liczę to kolejna owu wypada Wam w okolicach Sylwestra. Także życzę Wam stosunkowo udanej zabawy!
Ja wczoraj skurcz dostałam dość mocno i poleciało trochę krwi a do teraz czysto, niby @ ma być w poniedziałek. Ostatnio kilka cykli właśnie zaczynało mi się plamieniami
KatJak
Mi kiedyś ktoś mówił że 48h przed badaniem a w ciąży tylko w dniu badania nie brać.@Magda_krk, ja również szczerze gratuluje Takie historie napawają optymizmem!
Dziewczyny, powiedzcie, czy odstawialyscie witaminy i kwas foliowy przed badaniem ich poziomu? A jeżeli tak to na ile wcześniej, żeby wyników nie zafałszować? Chciałam zrobić badania w przyszłym tygodniu i zaczęłam się zastanawiac nad tym odstawieniem
Planuje naturalnie dlatego chcą wywoływać jak samo nie pójdzie żeby już nie rósłNo tak jak też sobie dużo rzeczy bzduram
Jedzenie tu nie ma nic do rzeczy, ja jadłam w ciąży jak głupia a mała była malutka, zawsze 2 tyg. Mniejsza wychodziła.
A będziesz rodzić naturalnie tak?
Ogólnie moja gin mam wrażenie że jest przeciwniczką CC, na prawdę musi być wskazanie żeby zrobiła. Więc woli mi szybciej wywołać niż poczekać i zrobić CC
Mam do Was pytanie, czy któraś z Was miala tak, że ginekolog do którego chodzicie był zły o robienie badań na własną rękę??? Ja sama zrobiłam wymaz z pochwy I ieszcze parę podstawowych badań, bez zlecenia tego przez mojego gin i mam wrażenie, że był zły i obrażony na mnie o to...
Mamafasolki
Hahaha! My chcemy poczekać 1-2 cykle, żebym trochę doszła do siebie. Miałam teraz trzecią dawkę, ciągle coś. Myślę że w styczniu/ lutym choć jak nas poniesie@Gondzi_a @Mamafasolki To jak dobrze liczę to kolejna owu wypada Wam w okolicach Sylwestra. Także życzę Wam stosunkowo udanej zabawy!
reklama
Mamafasolki
Wiesz, mi tak się też zaczynało. To od kiedy działamy? Ja chyba dam sobie jeszcze 1-2 miesiące. Żeby fizycznie dojść do siebiePrzyłączam się!!!
Ja wczoraj skurcz dostałam dość mocno i poleciało trochę krwi a do teraz czysto, niby @ ma być w poniedziałek. Ostatnio kilka cykli właśnie zaczynało mi się plamieniami