reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Myśle, ze ja sobie mnożę razy 10 to co mówi lekarz przez to poronienie. A co u Ciebie? 🙂
Dziękuję za pytasz :)
No ja zaraz rodzę :) jak się samo nie zacznie to 26.12 mam się stawić na oddział i będą wywoływać bo synek jest spory.
Także też jestem przykładem że cuda się zdarzają :) w zeszłym roku 3 biochemiczne i 1 pozamaciczna.

Dziękuję wszystkim za gratulacje! 💗

Haha nie dałam znać od razu bo to 6doba życia i nie wiem jak się nazywam 😅 Miałam pisać wczesniej ale te luki pomiędzy rundami (przewijanie, karmienie, laktator) za szybko mijają🙂
Obie czujemy się dobrze. Matylda przyszła na świat z wagą 3080, 53cm. Niestety wygina stópki do wewnątrz. Tak się układały w brzuchu bo nie było za dużo miejsca. Będziemy rehabilitować i oby udało się wszystko skorygować.
Ja jestem obolała po cc, sponizowalam się po 5h. W pt był zabieg a w niedziele już nas wypisali do domu 🙂
Teraz walczę o kp, muszę dokarmiać mm bo jeszcze pokarmu jest za mało.
Jestem wykończona ale szczęśliwa, jest z nami kilka dni a nie wyobrażamy sobie życia bez niej💗
Ale świetne imię 😁 a waga taka lajtowa, takie to małe a takie waleczne no.
Stopkami się nie przejmuj, mojego kolegi córka to samo miała, pochodzili chwilę na rehabilitację i już było ok. Ja z moja mała też chwilę chodziłam ale już nie pamiętam co się działo, ale chyba asymetrię miała bo cały czas na jednej stronie spala i na nic się zdawało obracanie jej, blokowanie.
Jak będziesz często przystawiać do piersi to się laktacja rozkręci, ja dodatkowo jeszcze laltatorem odciągałam bo zawsze na noc prócz piersi dopychalam ja moim mlekiem z butelki i spala mi a spala😁 ale tak se rozbujalam laktację że 20 l miałam zamrozone i potem do kąpieli dodawałam 🤣
Poczatki są ciężkie ale dasz radę kochana

Dziękuję za pytasz :)
No ja zaraz rodzę :) jak się samo nie zacznie to 26.12 mam się stawić na oddział i będą wywoływać bo synek jest spory.
Także też jestem przykładem że cuda się zdarzają :) w zeszłym roku 3 biochemiczne i 1 pozamaciczna.
Ale.fajny prezent na święta😌
To ile szacują że mały waży ?

reklama
Do góry