reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Dziewczyny.

Piszę ku pokrzepieniu [emoji173] Mi szczęśliwe zakończenia innych dawały nadzieję [emoji6]

Dziękuję za rady i wsparcie na wątku [emoji4]

Ciąża na
Clexane
Luteinie
Encortonie
Prolutexie

Jasiu ma już 3 tygodnie. Trzymam kciuki za staraczki [emoji173]Zobacz załącznik 1334308
Gratulacje!

reklama
Acard chyba biorę ze względu na dwa niepowodzenia.. :D szczerze mówiąc nie wiem. zaufałam Jerzakowej w 100%
Rozumiem, poczytałam troche o dr Jerzak i biję się z myślami czy się zapisywać do Niej. Muszę koszty jakoś rozłożyc w czasie, myślałam żeby najpierw zrobić trombofilię i zespół antyfosfolipidowy, to juz parę stówek pójdzie..

Rozumiem, poczytałam troche o dr Jerzak i biję się z myślami czy się zapisywać do Niej. Muszę koszty jakoś rozłożyc w czasie, myślałam żeby najpierw zrobić trombofilię i zespół antyfosfolipidowy, to juz parę stówek pójdzie..
dla mnie to tez niestety kosztowne :( plus te wszystkie badania… dramat! Może i dobrze ze następna wizyta w grudniu to finansowo jakoś ogarnę to :D

Ja mam pierwszą wizytę u gina- do tego na NFZ we wtorek a już mam mega stres :(, wiem że nie mam na nic wpływu ale nie wiem czy dam radę zniesc znowu zle wiesci :(.

reklama
Mam dzisiaj chyba kryzys. Zawsze chciałam, żeby mój mąż został Tata przed 30, a teraz zdałam sobie sprawę, ze mamy na to ostatnia szansę… boje się nakręcić bo wiem, że wtedy nic z tego nie wyjdzie 😭😭😭

Do góry