reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Rozumiem, poczytałam troche o dr Jerzak i biję się z myślami czy się zapisywać do Niej. Muszę koszty jakoś rozłożyc w czasie, myślałam żeby najpierw zrobić trombofilię i zespół antyfosfolipidowy, to juz parę stówek pójdzie..
Niestety te kwoty są masakryczne :( ja zmian poszłam do Jerzak to miałam juz dużo badań zrobionych dlatego od niej samej dostałam tylko cytokiny, AMH, Wit. D i coś tam jeszcze. Ale tez mogłabym w tysiącach zliczyć ile wydaliśmy :( tylko że wtedy nie miało to znaczenia i tak się szczęśliwie złożyło że mieliśmy wolne środki.
To takie niesprawiedliwe że tyle trzeba płacić, czasem się zastanawiam po co to ubezpieczenie.... Ostatnio mój mąż musiał się grubo tłumaczyć czemu raz na parę lat chce zrobić podstawowe badania krwi żeby dostać skierowanie . Chory kraj

reklama
Mam dzisiaj chyba kryzys. Zawsze chciałam, żeby mój mąż został Tata przed 30, a teraz zdałam sobie sprawę, ze mamy na to ostatnia szansę… boje się nakręcić bo wiem, że wtedy nic z tego nie wyjdzie 😭😭😭
Nie myślałaś zeby udać się do jakiegoś terapeuty psychologa albo kogoś takiego ??? Bo mam wrażenie że bardzo ciężko przechodzisz ta stratę

dziewczyny, tak Was czytam i się zastanawiam czy moje żelazo i ferrytyna jest ok? Lekarz na podstawie tych badan w grudniu (Jerzak ma takie terminy :/ ) dobierze mi odpowiednia dawkę heparyna.
Żelazo mam 80 (norma 37-147) a ferrytyne 47,08 (norma 4,63-204). Co myślicie? Wszystko wydawałoby się w normie.

Btw ja wlasnie mam dni płodne, jestem po biopsji, biorę acard wiec na maxa liczę na ten cykl 🤰🏻
Bardzo ładny wynik 🙂 trzymam kciuki 😘

reklama
Cześć,
Mam dostać okres za 3 dni. Lekarz przepisał mi antybiotyk bo jestem chora. Niby niewielka szansa ze jestem w ciąży, ale jednak się boje brac ten antybiotyk. Robić betę? Jest sens na 3 dni przed terminem?

Do góry