reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Sokzzuka ale ta pierwsza owulację też miałaś potwierdzone przez ginekologa ? Bo jeżeli tylko tak podejrzewasz to może to nie byla owulacja.
Co do duphastonu to ja miałam zawsze barć PO owulacji a nie w trakcie ponieważ można sobie ja zablokować - tak mi moja gin mówiła. Raz właśnie nie byłam na monitoringu, myślałam że już pod owu, wzięłam duphaston a potem się okazało że owulacji w ogólnie nie było.

@Sokzzuka ale ta pierwsza owulację też miałaś potwierdzone przez ginekologa ? Bo jeżeli tylko tak podejrzewasz to może to nie byla owulacja.
Co do duphastonu to ja miałam zawsze barć PO owulacji a nie w trakcie ponieważ można sobie ja zablokować - tak mi moja gin mówiła. Raz właśnie nie byłam na monitoringu, myślałam że już pod owu, wzięłam duphaston a potem się okazało że owulacji w ogólnie nie było.
tak mi się wydawało, objawy miałam owulacyjne. Jezeli w tym miesiącu się nie uda, to uda się w następnym. Ona mi kazała brać żeby pecherzyk pękł.

Hej Dziewczyny, właśnie jestem po wizycie. Dzisiaj powinnam dostać okres, ale Pani doktor powiedziała że jestem w trakcie owulacji z lewego jajnika, dwa tygodnie temu bolal mnie prawy, więc prawdopodobnie była owulacja z prawego. Mam od dzisiaj brac dupashon 2 razy dziennie. Nie zapytałam czy musze się zabezpieczać przez ten czas. Myślałam że dzisiaj okres dostane, a sie okazuje że jestem w trakcie owulacji. Macica czysta, wszystko ładnie pięknie 😀
To do dzieła 😂😘

już mężowi pisałam że musimy sie starać 🤣 ona mówiła że jestem w trakcie owulacji ale mam brać dupashon na pęknięcie pęcherzyka, na internecie różnie piszą że 2 tab dziennie nie zablokują, ale 3 tab już tak, sama nie wiem 🤷‍♀️
A no to postępuj jak każe lekarz :) mi moja inaczej mówiła ale może też zależy od sytuacji. Ja brałam 2x dziennie.

Dzisiaj Kochana , może się uda zwłaszcza ze wiesz że jesteś przed owu ✊

reklama
Do góry