reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny nie wiem o co chodzi, od 3 dni chodzę zmęczona jak pies, normalnie 3 minuty i spie jak zabita. Przesypiam około 8h, a jak się budzę to mogłabym dalej iść spać.. jedyne co ostatnio smienilam to witaminy, z ovarinu na zwykły folik, ale było ok, i dopiero od 3 dni tak [emoji2368] żeby nie to że mialam [emoji205], co prawda inna niż zwykle, bezbolesna i tylko 1 dzień krwawienia, mogłabym coś podejrzewać.. a tak? Czy to moze być z tego, że nie biorę witamin? Jak bedzie tak jeszcze że 2 dni to umowie się na badania, może mi brakuje teraz jakichś witamin? Albo coś złego się dzieje :O poza sennością nic mi więcej nie dolega, mam wrażenie że nawet jest poprawa w cerze, włosach (masa nowych, dużo straciłam po koronie).. a może taki moj urok [emoji2368]
Ja teraz i za pierwszym razem miałam plamienia jak zawsze przed okresem i w obu przypadkach testy pozytywne 😉

reklama
Cukier w normie.
No ja w zasadzie mialam 1 dzień krwawienia, więc to nie było plamienie.. poza tym Mega zmęczeniem wieczorem czuje się super.
Może to z tego odstawienia witamin. Zobaczymy.

Cukier w normie.
No ja w zasadzie mialam 1 dzień krwawienia, więc to nie było plamienie.. poza tym Mega zmęczeniem wieczorem czuje się super.
Może to z tego odstawienia witamin. Zobaczymy.
moja przyjaciółka przez 3 pierwsze miesiące miała jakby okres, najlepsze że testy wychodziły jej negatywne, dopiero w 3 miesiącu wyszła blada kreska, ostatnio tez tak miała, podejrzewała coś, ale test negatywny, niestety poroniła. Pani doktor mówi że taki jej urok i jak coś podejrzewa to od razu na bete. W pierwszej ciąży po zobaczeniu bladej kreski jak pojechała to się okazało że to 11tc. Pamiętam jej przerażenie a moja radość 😍 więc dla swojego spokoju zrob może lepiej test, jak wyjdą dwie to super, jak jedna to następny cykl jest Twój 😊

moja przyjaciółka przez 3 pierwsze miesiące miała jakby okres, najlepsze że testy wychodziły jej negatywne, dopiero w 3 miesiącu wyszła blada kreska, ostatnio tez tak miała, podejrzewała coś, ale test negatywny, niestety poroniła. Pani doktor mówi że taki jej urok i jak coś podejrzewa to od razu na bete. W pierwszej ciąży po zobaczeniu bladej kreski jak pojechała to się okazało że to 11tc. Pamiętam jej przerażenie a moja radość [emoji7] więc dla swojego spokoju zrob może lepiej test, jak wyjdą dwie to super, jak jedna to następny cykl jest Twój [emoji4]
Kurcze moze faktycznie. Do tej pory nigdy tak nie miałam jak teraz, 1 dzień krwawienia, później czysto, później wyszedl jakby brązowy śluz ale taki gęsty i tyle.. nawet mnie leb nie bolał.. sprawdzę, nic mi nie szkodzi.

Kurcze moze faktycznie. Do tej pory nigdy tak nie miałam jak teraz, 1 dzień krwawienia, później czysto, później wyszedl jakby brązowy śluz ale taki gęsty i tyle.. nawet mnie leb nie bolał.. sprawdzę, nic mi nie szkodzi.
przynajmniej będziesz miała ten spokój, nie będziesz się zastanawiać. Moja przyjaciółka była pewna że nie jest w ciąży przez te jakby okresy.

reklama
Dziewczyny Kochane, zaczela sie pierwsza miesiaczka po laparoskopii, mialam usuniete zrosty i ogniska endo 2 stopnia. Juz od dawna miesiaczki mialam malo bolsne, nawet nie bralam nic przeciwbolowego, a dzis ta miesiaczka jakas mocniejsza, bardziej boli i nawet promieniuja na ledzwia, wydaje mi sie ze wiecej jest tez krwi. Myslicie, ze po laparokopii to jest normalnie ze tak sie dzieje? Wydaje mi sie, ze tak, ale jest to ale z tylu glowy, Moze ktoras miala i ma w tym temacie wiedze?

Do góry