S
Szka
Gość
byle nie na wrzesień, bo biorę ślub żeby nie było że na porodówkę pojadęKochana bez presji, ale z datą poczęcia dziś, to termin wychodzi na 31 maja i zdążysz do mojej grupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byle nie na wrzesień, bo biorę ślub żeby nie było że na porodówkę pojadęKochana bez presji, ale z datą poczęcia dziś, to termin wychodzi na 31 maja i zdążysz do mojej grupy
Jezu super! Gratuluję! Trzymam za Was kciukiDziewczyny ja już po wizycie.... Jestem zabita...
8 tydzień ciąży, z ciąża wszystko ok, mam przyjść za 2 tyg. Jestem w ciąży bliźniaczej. Są dwa zarodki, dwa serduszka...wygląda że wszystko ok. Ale mam za 2 tyg. Przyjść to zobaczymy czy jest ciąża jedno czy dwuowodniowa. Boje się, jestem zszokowana ale bardzo szczęśliwa. Nie ma u mnie w rodzinie przypadków bliźniąt
Skoro o miała coś podejrzewać, to zrób test ciążowy ale tak poza tym 3 dni osłabienia to pewnie bardziej zbliżająca się jesien niż efekt brania foliku. A D3 nie bierzesz?Dziewczyny nie wiem o co chodzi, od 3 dni chodzę zmęczona jak pies, normalnie 3 minuty i spie jak zabita. Przesypiam około 8h, a jak się budzę to mogłabym dalej iść spać.. jedyne co ostatnio smienilam to witaminy, z ovarinu na zwykły folik, ale było ok, i dopiero od 3 dni tak [emoji2368] żeby nie to że mialam [emoji205], co prawda inna niż zwykle, bezbolesna i tylko 1 dzień krwawienia, mogłabym coś podejrzewać.. a tak? Czy to moze być z tego, że nie biorę witamin? Jak bedzie tak jeszcze że 2 dni to umowie się na badania, może mi brakuje teraz jakichś witamin? Albo coś złego się dzieje :O poza sennością nic mi więcej nie dolega, mam wrażenie że nawet jest poprawa w cerze, włosach (masa nowych, dużo straciłam po koronie).. a może taki moj urok [emoji2368]
Biorę. A testu myślę że nie ma sensu robić, przecież mialam [emoji205], więc to niemożliwe tak myślę..Skoro o miała coś podejrzewać, to zrób test ciążowy ale tak poza tym 3 dni osłabienia to pewnie bardziej zbliżająca się jesien niż efekt brania foliku. A D3 nie bierzesz?
Taaaa, mój tak ostro łykał, że ciąża bliźniacza. A tak serio to jak odstawił witaminy to zaszliśmy i teraz ma używanie że mu Wciskalam jak on ma takie dobre nasienie i w ogóle. A bral magnez dla mężczyzn(tam jest cynk, selen, korzeń maca w składzie) Wit. D i kwas foliowy ode mnie. Plus skończył z alko i ma manie na zdrowe odżywianie w sklepie stoi i czyta składy po pół godzinyStrasznie miło czyta się wszystkie informacje o ciążach. A bliźniacza to już jak wygrana w totka Gratuluje! Chyba nikt na świecie nie zasługuje na dwie kreski tak jak kobiety które straciły ciąże. Trzymam kciuki za obecne ciężarówki i za wszystkie starające się
Kupiłam pregna start i będę łykała. Pisałyście ze są dobre, wiec co mam do stracenia. A czy wasi mężowie łykają jakieś tabsy na poprawę nasienia? Zastanawiam się czy coś mojemu nie zapodać, ale to musiałaby być jedna tabletka max bo jak będzie ich kilka to będzie stękał
Ja nie wiem, czy to miało jakikolwiek wpływ ale to, ze udało się dwa razy za pierwszym razem, to dla mnie lekki szok, ja brałam wit D, wczesniej folik, teraz metyle, a mój facet oba razy taki mix z iHerb z cynkiem, selenem, wit D i wit C („Immune 4”), czasem wit B12+folik tez brał, może co drugi-trzeci dzień, tez z iHerb. Pół roku przed pierwszymi staraniami tez zaczął biegać, wiec może tez na plus. Oboje braliśmy te tabsy 2 miesiace przed pierwszymi staraniami i w sumie 2 miesiące teraz. Trzymam kciuki za staranka <3Strasznie miło czyta się wszystkie informacje o ciążach. A bliźniacza to już jak wygrana w totka Gratuluje! Chyba nikt na świecie nie zasługuje na dwie kreski tak jak kobiety które straciły ciąże. Trzymam kciuki za obecne ciężarówki i za wszystkie starające się
Kupiłam pregna start i będę łykała. Pisałyście ze są dobre, wiec co mam do stracenia. A czy wasi mężowie łykają jakieś tabsy na poprawę nasienia? Zastanawiam się czy coś mojemu nie zapodać, ale to musiałaby być jedna tabletka max bo jak będzie ich kilka to będzie stękał
A cukry w normie?Dziewczyny nie wiem o co chodzi, od 3 dni chodzę zmęczona jak pies, normalnie 3 minuty i spie jak zabita. Przesypiam około 8h, a jak się budzę to mogłabym dalej iść spać.. jedyne co ostatnio smienilam to witaminy, z ovarinu na zwykły folik, ale było ok, i dopiero od 3 dni tak [emoji2368] żeby nie to że mialam [emoji205], co prawda inna niż zwykle, bezbolesna i tylko 1 dzień krwawienia, mogłabym coś podejrzewać.. a tak? Czy to moze być z tego, że nie biorę witamin? Jak bedzie tak jeszcze że 2 dni to umowie się na badania, może mi brakuje teraz jakichś witamin? Albo coś złego się dzieje :O poza sennością nic mi więcej nie dolega, mam wrażenie że nawet jest poprawa w cerze, włosach (masa nowych, dużo straciłam po koronie).. a może taki moj urok [emoji2368]
Mój mąż kwas foliowy bierze, magnez, macaStrasznie miło czyta się wszystkie informacje o ciążach. A bliźniacza to już jak wygrana w totka Gratuluje! Chyba nikt na świecie nie zasługuje na dwie kreski tak jak kobiety które straciły ciąże. Trzymam kciuki za obecne ciężarówki i za wszystkie starające się