reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

U mnie dziś 22dc. Teoretycznie 🐵 powinna być przyszłą niedzielę. Byłoby cudnie gdyby się jednak nie pojawiła 😉
Trzymam kciuki żeby dziad się nie pojawił.
U mnie 12dc, zaraz po okresie pojawiło się mega dużo płodnego śluzu więc z ciekawości zrobiłam w 10dc test owu i pozytywny, wczoraj negatywny a dziś zaś pozytywny...trochę to za szybko bo cykle mam 28 dniowe no ale dzialamy, mając nadzieję że nie za późno 😋

reklama
Dzienndobry drogie Panie. Chyba czeka mnie wycieczka do lekarza.. w sobotę mialam trochę śluzu podbarwionego, myslalam, że lada moment będzie [emoji205] a tu nic.. test wyszedl negatywny.. nic nie pobolewa, jedynie jakby tak delikatnie pokłuwa.. I nie wiem o co chodzi :O
Może dziś mi się rozkręci, bo mialam już tak, że wcześniej lekko poplamialo, ale było tego zdecydowanie więcej jak teraz.. boję się że mi się coś po szczepieniu potentegowało i cykle będą rozregulowane..
Jak nie uroki...

A co tam u Was po weekendzie?

U mnie przy braku @ i pobolewaniu okazalo się, że mam torbiel :/ warto sprawdzić i lekarza :)
Dzienndobry drogie Panie. Chyba czeka mnie wycieczka do lekarza.. w sobotę mialam trochę śluzu podbarwionego, myslalam, że lada moment będzie [emoji205] a tu nic.. test wyszedl negatywny.. nic nie pobolewa, jedynie jakby tak delikatnie pokłuwa.. I nie wiem o co chodzi :O
Może dziś mi się rozkręci, bo mialam już tak, że wcześniej lekko poplamialo, ale było tego zdecydowanie więcej jak teraz.. boję się że mi się coś po szczepieniu potentegowało i cykle będą rozregulowane..
Jak nie uroki...

U mnie przy braku @ i pobolewaniu okazalo się, że mam torbiel :/ warto sprawdzić i lekarza :)
Umówię wizytę i zobaczymy. Może to tylko nwm? Stres? Chociaż nie czuje sie jakaś zestresowana. Lepiej niech gin zajrzy, co się będę domyślać [emoji38] jeszcze wynajdę u siebie galaktykę czy cos [emoji6] wiecie jak to diagnozuje wujek google [emoji6]

Jak nie uroki...

Tez tak miałam 🤦🏻‍♀️ W środę podbarwionym śluz i ból, czwartek i piątek do południa czysto, a przed wyjsciem z pracy jakby kran ktoś odkręcił 😕 jedyny plus ze dzisiaj już praktycznie po wszystkim i zaczynamy działać 😃

Tez tak miałam 🤦🏻‍♀️ W środę podbarwionym śluz i ból, czwartek i piątek do południa czysto, a przed wyjsciem z pracy jakby kran ktoś odkręcił 😕 jedyny plus ze dzisiaj już praktycznie po wszystkim i zaczynamy działać 😃
Ja też ten okres w tym miesiącu miałam dziwny. Tak samo jak ty najpierw śluz podbarwiony krwią potem czysto, potem brązowe plamienia, potem zaś czysto a potem jakby ktoś kran odkrecil 🤦

Ja też ten okres w tym miesiącu miałam dziwny. Tak samo jak ty najpierw śluz podbarwiony krwią potem czysto, potem brązowe plamienia, potem zaś czysto a potem jakby ktoś kran odkrecil [emoji1751]
No to ja tak mialam w zeszłym mcu śluz różowy, ociupinka i nic.. na drugi dzień już więcej, nadal różowy..I nic... a trzeciego dnia... jak z kranu plus Mega skrzepy.. a teraz... przezroczysty śluz z ociupinka krwi (takie mikro skrzepiki?), założyłam tampon, było po kilku h tylko trochę podbarwionego śluzu na czubku tamponu i cisza... nie wiem, może znowu skrzepy będą schodzić i coś się przytkalo?

reklama
Z tymi okresami to czasami zgłupieć można 🤪 U mnie weekend leniwy. Odliczam dni do terminu @. Póki co jakiś typowych objawow zblizającej się 🐵 nie mam. Od dwoch dni lekko podkrwawiają mi dziąsła. Kiedyś przed tym jak sie dowiedzialam o ciąży tez tak mialam. Miałyście tak może? Już tak to wszystko analizuję, że sama z siebie się śmieję. 😂 Nawet śluz wydaje się jakiś inny niż zwykle o tej porze. A wlasnie jaki powinien być na kilka dni przed @? Trzymajcie sie dziweczyny i owocnego tygodnia 😊😉

Do góry