reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny jakie macie doświadczenia z testydna?
Ja muszę niestety wysłać kolejna próbkę do labo testydna, ponieważ za mało materiału genetycznego 🤷‍♀️ 3h zero pokarmów, płynów itd... teraz po 3tyg wiadomość, ze jednak nie udało się pobrać. Najpierw zwlekali, ze 5 dni opóźnienia teraz, ze za mało materiału...
Jestem rozgoryczona powiem szczerze. Patyczkami z minutę krążyłam po policzku. Stosowałam się do ulotki 100%

Robiłam u nich i było ok.

reklama
Współczuje takiego długiego oczekiwania, mówili Ci, ile nominalnie masz czekać na wynik? W sumie na stronie nie widzę informacji. Ja dopiero kilka dni temu wysłałam próbkę, przy czym ja nie stosowalam się w 100% do zaleceń, chyba coś piłam trochę wcześniej :D A w Polsce nie będę dłuugo, ups.
Tak, jak dzwoniłam pani mówiła, ze 10dni roboczych. Także ja po 14 dniach zadzwoniłam i okazało się 5dni roboczych opóźnienia. Daje 3tyg.
Cóż rozumiem, próbki są za darmo. Czekam na kuriera 😊 zdarza sie, ale nerwy się obudziły we mnie

Ja ostatnio robilam na trombofilie wlasnie z testdna. Dostalam odpowiedz po tygodniu. U mnie obyło się bez powtarzania. Mam jeden nieprawidlowy gen PAI-1 G4 uklad heterozygota.
Wczesniej w laboratorium testdna badalismy plec plodu po obumarciu. Tez bez problemow.
A widzisz czyli poprostu jestem w tym jednym z niewielu przypadków. Powtórzę i jutro mam nadzieje kurier przyniesie mi paczkę. A powiedz mi czym charakteryzuje się gen Pai-1 g4?

Aha rozumiem. A dostałaś coś na to zwiększenie grubości Endo? Jest coś w ogóle na to ? Prócz naturalnych metod ?
Ja odpowiem bo mialam 6mm jakieś 3dni po owu i dostałam duphaston, w tym samym cyklu zaszlam w ciążę (Niestety obumarła, ale zagniezdzenie było wzorowe, beta pięknie rosła cały czas więc ewidentnie progesteron dał rade).

Ja odpowiem bo mialam 6mm jakieś 3dni po owu i dostałam duphaston, w tym samym cyklu zaszlam w ciążę (Niestety obumarła, ale zagniezdzenie było wzorowe, beta pięknie rosła cały czas więc ewidentnie progesteron dał rade).
No to ja miałam 6mm Endo 2 albo 3 dni przed owu i powiedział że wynik ok, a przed okresem zaraz miałam 13 mm. I teraz się zastanawiam czy to moje Endo jest ok bo mi kiedyś gin właśnie przepisal duphaston i w tym cyklu co brałam to zaszłam

Kurde teraz mam takie brazowe brudzenie, nigdy tak przed okresem nie miałam. Jak mi się rozkręca okres to jakos bardzo dziwnie i bardzo wolno

Ale dobrze że coś przepisała, raz dwa i Endo zgrubieje 😊
Ja poprzednią @ też miałam dziwna 🤷 cały dzień trochę różowego śluzu...i dopiero dzień później trochę brązu i później krew 🤦

reklama
Do góry