Porannelatte
Fanka BB :)
Da się żyć z tymi bólami nog, ale niepokoi mnie, że popękały naczynka i wyszedł jakiś siniak.. zobaczę do jutra co się wykroi.Mnie po pierwszej dawce Pfizera bolały łydki, miałam wrażenie jakby puchły ale spuchnięte nie były. Trwało 3 dni i przeszło. W międzyczasie byłam u lekarza POZ, generalnie bez większych wniosków. Powiedziała że jakby nie minęło to zrobimy ddimery. Aktualnie jestem ponad miesiąc po 2 dawce (w której wystąpiło co prawda dużo NOPów ale wszystkie zgodne z ulotką [emoji23]) i żyje [emoji2960]
Pociesza mnie że przeżyłaś obie dawki
Jęczałam tu też z powodu bólów brzucha - byłam u gastrologa, zrobiłam drugie USG, wypatrzył mi torbiele na nerkach, ale nic groźnego. Natomiast po opisaniu objawów, stwierdził, że to książkowa nietolerancja pokarmowa i że obstawia laktozę, ale żebym rozważyła też gluten. W ramach eksperymentu nie jem ani laktozy, ani glutenu od soboty i cudownie ozdrowiałam
@marsi89 boli mnie przede wszystkim jakby żyła na udzie. Ale też łapią mnie nieprzyjemne skurcze w innych partiach, albo czuję takie dziwne pieczenie skóry.