KatJak
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro.Cześć dziewczyny. Witam się z Wami w trakcie drugiego poronienia. Pierwsze wyglądało zupełnie inaczej, dostałam tabletki poronne a później miałam zabieg, dlatego teraz nie bardzo wiem, czego się spodziewać. Wczoraj na usg (wg OM 6+5) było jeszcze widać pęcherzyk, który wielkością odpowiadał 5+2. Beta tego dnia to tylko 100, więc mocny spadek. Wczoraj zaczęłam krwawić. Dzisiaj to wygląda jak zwykła miesiączka, tylko jest trochę więcej skrzepów. Czy to się tak właśnie skończy, czy powinnam się jeszcze spodziewać, że poronię jakąś większą tkankę? Wtedy po tabletkach "urodziłam" spory kawałek, czułam, jak to przeze mnie przechodzi. Nie chciałabym doświadczać tego drugi raz... Będę wdzięczna za odpowiedzi, jak to wyglądało u Was.
Przechodziłam przez to 4 razy. Za każdym razem poronienie samoistne w domu.
Było trochę mocniejsze przez pierwszy dzień niż zwykła @. Skrzepy były ale nie było tego jakoś bardzo dużo. U mnie intensywny był tylko pierwszy dzień tego krwawienia. Potem już lepiej.
Jak skończy Ci się krwawienie zrób ponownie betę i koniecznie na USG czy wszystko się oczyscilo.