Aksamitka28
Fanka BB :)
Robiłam wczoraj wieczorem, bo miałam ciągnące bóle od 30.06 (teoretycznie możliwe zagnieżdżanie) to testy powinny być już widoczne. Poczekam do czwartku, wtedy mam termin @ i zobaczymy po tak silnym bólu raczej wykluczylam ciążę zwłaszcza, że co jakiś czas ciągnie mam uczucie takiego parcia w macicy. W poprzedniej ciąży czułam co jakiś czas jajnik, z którego szła owulacja i lekkie ciągnięcie w macicy ale terazA nie bierzesz pod uwagi ciąży?
U mnie dokładnie pierwszym objawem był taki ciągnący ból jak na @ Cały czas go odczuwam i boję się, że @ przyjdzie. Wczoraj był termin i nie przyszła, a testy codziennie ciemniejsze Dzisiaj się odważę już i na betę idę
Może test zrób?
Robiłam wczoraj wieczorem - biel vizira. Poczekam do @ nie chce mi się wierzyć w ciążę przy takim bólu w nocy. Teraz co chwilę czuję jakieś ciągnięcia, napięcia...już sama nie wiem co takie irytujące to uczucie....chyba mam trochę więcej śluzu, bo co chwilę jak poczuje wilgotno myślę, że jest @ i nic W czwartek mam termin @ to wszystko będzie jasne ale chwili wychodzę z siebie i staje obok... Piersi bolą coraz bardziej cera jak pupa niemowlaka i to kijowe uczucie do wczoraj (do tego bólu w nocy i testu myślałam, że jest szansa)A nie bierzesz pod uwagi ciąży?
U mnie dokładnie pierwszym objawem był taki ciągnący ból jak na @ Cały czas go odczuwam i boję się, że @ przyjdzie. Wczoraj był termin i nie przyszła, a testy codziennie ciemniejsze Dzisiaj się odważę już i na betę idę
Może test zrób?