reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Widzę że dyskusja o suplach. Powiem wam na swoim przykładzie- niestety każdy organizm inny i trzeba testować co na nas dobrze działa. Ja mam mthfr i zmieniając syntetyk na folian, homocysteina urosła z 6 do 8cos. Na mnie Dorze zadziałał prenatal, on ma dwie wersje kwasu foliowego. Prenatal brałam też w obu ciążach i przy kp. Także coś co na jedna działa super, na inną może nie działa wcale albo wręcz negatywnie wpływać...

Hej @Gonzi jak u Cb?
Ja wyszłam od lekarza, dziś 14dc, jutro inseminacja, owulka o dziwo z lewego i to sama bez stymulacji, co też mnie zadziwiło. No i zobaczymy. A testy owulacyjne, nie pokazały mi nic
Kciuki zaciśnięte ✊😙
Mam dokładnie tak samo po poronieniu. Żadnego bólu piersi przed, pogorszenia skóry, zaparć, co wszystko zawsze wcześniej miałam nawet na ok 7dni przed @. Teraz czaaasem dzień przed ból krzyża, na wieczór plamienie i po paru godzinach odrazu nagle okres który też jest bardziej obfity 1-2 dzień.
I ja tez po ostatnim poronieniu nie miewam przed okresem boli ani piersi, ani brzucha dopiero jak się okres zaczyna to boli ale tez nie tak mocno jak wcześniej, nie wiem czy to dzieki euthyroxowi czy jak, ale w sumie lepiej 🤷🏻‍♀️ A okres w sumie podobnie jak był tak jest, ani lżej ani gorzej 🙂

Jak myślicie owulacja już była?? 04.07 miałam spadek temperatury.
Screenshot_20210705-222808_Premom.jpg

reklama
Do góry