KatJak
Fanka BB :)
A robiłaś może test ?Jednak @ nie przyszła jeszcze, to jakieś plamienie było jednorazowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robiłaś może test ?Jednak @ nie przyszła jeszcze, to jakieś plamienie było jednorazowe
Trzymam mocno kciuki, żeby były dwie kreskiJednak @ nie przyszła jeszcze, to jakieś plamienie było jednorazowe
To może ktoś tam się już zadomowiłJednak @ nie przyszła jeszcze, to jakieś plamienie było jednorazowe
Nie robiłam,A robiłaś może test ?
Kciuki zaciśnięteHej @Gonzi jak u Cb?
Ja wyszłam od lekarza, dziś 14dc, jutro inseminacja, owulka o dziwo z lewego i to sama bez stymulacji, co też mnie zadziwiło. No i zobaczymy. A testy owulacyjne, nie pokazały mi nic
I ja tez po ostatnim poronieniu nie miewam przed okresem boli ani piersi, ani brzucha dopiero jak się okres zaczyna to boli ale tez nie tak mocno jak wcześniej, nie wiem czy to dzieki euthyroxowi czy jak, ale w sumie lepiej A okres w sumie podobnie jak był tak jest, ani lżej ani gorzejMam dokładnie tak samo po poronieniu. Żadnego bólu piersi przed, pogorszenia skóry, zaparć, co wszystko zawsze wcześniej miałam nawet na ok 7dni przed @. Teraz czaaasem dzień przed ból krzyża, na wieczór plamienie i po paru godzinach odrazu nagle okres który też jest bardziej obfity 1-2 dzień.
Wg mnie ten test z 8.45 zapowiada owulację w ciągu 24 godzin. To jest peak. Na Twoim miejscu dziś poszła bym na całość.Jak myślicie owulacja już była?? 04.07 miałam spadek temperatury.
Zobacz załącznik 1291061
Tak planujeWg mnie ten test z 8.45 zapowiada owulację w ciągu 24 godzin. To jest peak. Na Twoim miejscu dziś poszła bym na całość.