@Aksamitka28 Tylko problem jest taki, że loratydyna jest przeciwwskazana w ciąży. A badałaś p/c przeciw plemnikowe?? Może u Ciebie trzeba zastosować steryd?
reklama
Aksamitka28
Fanka BB :)
Z tego co pytałam i czytałam można ją bezpiecznie brać chwilowo potrzebuje odpocząć od badań i ciągłego latania po lekarzach@Aksamitka28 Tylko problem jest taki, że loratydyna jest przeciwwskazana w ciąży. A badałaś p/c przeciw plemnikowe?? Może u Ciebie trzeba zastosować steryd?
@Aksamitka28 No to może z czymś o podobnej nazwie pomyliłam ;-)
Gonzi
@Natasza27 jak tam bo się martwię?
Natasza27
Hej dziś w rozjazdach cały dzień bo mam urlop i byliśmy na zakupach. Przepraszam, że dopiero pisze. Byłam u lekarza w południe.@Natasza27 jak tam bo się martwię?
Jest pęcherzyk w macicy. Malutki jak na razie. Nie mierzył nawet bo przyjął mnie między pacjentkami w biegu. Leki brać i przyjść na wizytę 7 lipca, ta która mam umówiona od początku. Trzeba czekać [emoji1696][emoji6]
Gonzi
Wspaniałe wieści !!Hej dziś w rozjazdach cały dzień bo mam urlop i byliśmy na zakupach. Przepraszam, że dopiero pisze. Byłam u lekarza w południe.
Jest pęcherzyk w macicy. Malutki jak na razie. Nie mierzył nawet bo przyjął mnie między pacjentkami w biegu. Leki brać i przyjść na wizytę 7 lipca, ta która mam umówiona od początku. Trzeba czekać [emoji1696][emoji6]Zobacz załącznik 1288828
Wiedziałam, gratulujęHej dziś w rozjazdach cały dzień bo mam urlop i byliśmy na zakupach. Przepraszam, że dopiero pisze. Byłam u lekarza w południe.
Jest pęcherzyk w macicy. Malutki jak na razie. Nie mierzył nawet bo przyjął mnie między pacjentkami w biegu. Leki brać i przyjść na wizytę 7 lipca, ta która mam umówiona od początku. Trzeba czekać [emoji1696][emoji6]Zobacz załącznik 1288828
Natasza27
Wspaniałe wieści !! [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Nie dziękuję teraz najbardziej mnie wkurza brak objawów jakichkolwiek.Wiedziałam, gratuluję [emoji7][emoji7]
KatJak
Powiem Ci że jak w tej obecnej ciąży też prawie nie miałam w porównaniu do poprzednich straconych. Dopiero chyba ok 7 tygodnia coś drgnelo. Piersi prawie w ogóle nie bolały i nie bola a w tych poprzednich rwały że nie mogłam spać takze tym sie nie martw.Nie dziękuję teraz najbardziej mnie wkurza brak objawów jakichkolwiek.
reklama
Talala6
Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi, idę w czwartek po wynik hist-pat i umowie się na kontrolne USG z wynikiem.
Cudowne,wspierające wieści tutaj czytam :-)
Gratulacje dla zafasolkowanych mam i oczywiście [emoji1696]
Ja żyję tylko myślą,że znajdę znów w ciążę... Boje się trochę,że się zafiksuję, ale w tym momencie mojego życia nie widzie innego sensu. Wiadomo,że jeszcze za wcześnie i będę musiała trochę poczekać, ale to forum daje nadzieję.
Pisałam Wam,że straciłam teraz synka w II trymestrze ciąży,ale 6 lat temu też miałam poronienie zatrzymane w 8 tygodniu i zabieg. Mam też 4 letniego synka z drugiej ciąży,która przebiegała bez większych problemów.
Ten ostatni raz jeszcze chcemy się starać. Może to głupie (a nawet na pewno) ale trochę wierzeę w jakaś taka kontynuację życia - mój synek urodził się prawie dzień w dzień dwa lata po odejściu mojego pierwszego dziecka. Chce wierzyć,że teraz też jeszcze będzie nam dane doświadczyć takiego cudu [emoji17]
Cudowne,wspierające wieści tutaj czytam :-)
Gratulacje dla zafasolkowanych mam i oczywiście [emoji1696]
Ja żyję tylko myślą,że znajdę znów w ciążę... Boje się trochę,że się zafiksuję, ale w tym momencie mojego życia nie widzie innego sensu. Wiadomo,że jeszcze za wcześnie i będę musiała trochę poczekać, ale to forum daje nadzieję.
Pisałam Wam,że straciłam teraz synka w II trymestrze ciąży,ale 6 lat temu też miałam poronienie zatrzymane w 8 tygodniu i zabieg. Mam też 4 letniego synka z drugiej ciąży,która przebiegała bez większych problemów.
Ten ostatni raz jeszcze chcemy się starać. Może to głupie (a nawet na pewno) ale trochę wierzeę w jakaś taka kontynuację życia - mój synek urodził się prawie dzień w dzień dwa lata po odejściu mojego pierwszego dziecka. Chce wierzyć,że teraz też jeszcze będzie nam dane doświadczyć takiego cudu [emoji17]