reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Natasza27 jak tam bo się martwię?
Hej ;) dziś w rozjazdach cały dzień bo mam urlop i byliśmy na zakupach. Przepraszam, że dopiero pisze. Byłam u lekarza w południe.
Jest pęcherzyk w macicy. Malutki jak na razie. Nie mierzył nawet bo przyjął mnie między pacjentkami w biegu. Leki brać i przyjść na wizytę 7 lipca, ta która mam umówiona od początku. Trzeba czekać [emoji1696][emoji6]
IMG_20210629_201642.jpeg

Hej ;) dziś w rozjazdach cały dzień bo mam urlop i byliśmy na zakupach. Przepraszam, że dopiero pisze. Byłam u lekarza w południe.
Jest pęcherzyk w macicy. Malutki jak na razie. Nie mierzył nawet bo przyjął mnie między pacjentkami w biegu. Leki brać i przyjść na wizytę 7 lipca, ta która mam umówiona od początku. Trzeba czekać [emoji1696][emoji6]Zobacz załącznik 1288828
Wspaniałe wieści !! ❤️❤️❤️❤️

Jest pęcherzyk w macicy. Malutki jak na razie. Nie mierzył nawet bo przyjął mnie między pacjentkami w biegu. Leki brać i przyjść na wizytę 7 lipca, ta która mam umówiona od początku. Trzeba czekać [emoji1696][emoji6]Zobacz załącznik 1288828
Wiedziałam, gratuluję 😍😍

Nie dziękuję ;) teraz najbardziej mnie wkurza brak objawów jakichkolwiek.
Powiem Ci że jak w tej obecnej ciąży też prawie nie miałam w porównaniu do poprzednich straconych. Dopiero chyba ok 7 tygodnia coś drgnelo. Piersi prawie w ogóle nie bolały i nie bola a w tych poprzednich rwały że nie mogłam spać ;) takze tym sie nie martw.

reklama
Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi, idę w czwartek po wynik hist-pat i umowie się na kontrolne USG z wynikiem.

Cudowne,wspierające wieści tutaj czytam :-)
Gratulacje dla zafasolkowanych mam i oczywiście [emoji1696]

Ja żyję tylko myślą,że znajdę znów w ciążę... Boje się trochę,że się zafiksuję, ale w tym momencie mojego życia nie widzie innego sensu. Wiadomo,że jeszcze za wcześnie i będę musiała trochę poczekać, ale to forum daje nadzieję.
Pisałam Wam,że straciłam teraz synka w II trymestrze ciąży,ale 6 lat temu też miałam poronienie zatrzymane w 8 tygodniu i zabieg. Mam też 4 letniego synka z drugiej ciąży,która przebiegała bez większych problemów.

Ten ostatni raz jeszcze chcemy się starać. Może to głupie (a nawet na pewno) ale trochę wierzeę w jakaś taka kontynuację życia - mój synek urodził się prawie dzień w dzień dwa lata po odejściu mojego pierwszego dziecka. Chce wierzyć,że teraz też jeszcze będzie nam dane doświadczyć takiego cudu [emoji17]

Do góry