reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Gonzi roki dobrze gada, luteina lepsza, a do tego duphaston obciąża żołądek i wątrobę.
Wg mnie też spoko ten progesteron. Nie ma dużego spadku. Beta też okay.
Nie dzwoniłabym do lekarza, zeby wydać 210 zł.
A jeśli chodzi o aplikacje to poleż pół godziny. To co ma się wchlonac to się wchlonie, ja rano i w południe musiałam w pracy brać i wylatywało czy siedziałam czy leżałam czy chodziłam po takim samym czasie. Jak więcej piłam to było bardziej wodniste i tyle...
Oki dzięki. Mi właśnie nie wylatuje tylko wszystko siedzi w środku. Dopiero jak palca włożę to widzę że jest. Buuu bardzo mam tam ciasno teraz jak ta beta rośnie coraz trudniej mi się te tabletki tam wkłada 🙈

Popieram to żeby polezec po niej. Chociaż mi to i tak mało dawało... Nawet po nocy potrafiło wypaść :( przeszlam na podjęzykowe a w tej ciazy szybko na dupka bo nie mogłam znieść smaku.... Tak mnie mdliło

Super, tak się cieszę :)
Ehh te luteinki tyle z tym zamieszania. Ale najważniejsze żeby pomogło. Ja się tylko boję że jak mi się tam w środku to zbiera to się jakieś bakterie zalęgną 🤷‍♀️ Nie wiem czy mam to jakoś wyciągac przed wlozeniem kolejnych czy co...

Ehh te luteinki tyle z tym zamieszania. Ale najważniejsze żeby pomogło. Ja się tylko boję że jak mi się tam w środku to zbiera to się jakieś bakterie zalęgną 🤷‍♀️ Nie wiem czy mam to jakoś wyciągac przed wlozeniem kolejnych czy co...
Nie, nie wyciągaj. Możesz włączyć jakiś.probiotyk jeśli się boisz ;)

Czy leki nie zaszkodziły to się może dowiem w czwartek na usg prenatalnym. W Nifty badają pod kątem wad genetycznych 🙂
Ale tak, dziewczynki są mega silne, Rambo dała radę 💗
Trzymam kciuki żeby prenatalne wyszły okej :) sama też mam stres czyvten cholerny covid czegoś czegoś zrobił mojemu maluchowi :(

@marsi89 moja Wróżko💖 miałaś rację! Przyszły wyniki Nifty, nie ma trisomii, dziecko genetycznie zdrowe i...będzie dziewczynka 💗
Wiedziałam, dziewczynki są silniejsze w łonie matki 😊 jak to mój mąż gada : ty jesteś czarownica, co przepowiesz to się sprawdzi 😁 więc mówię już tylko same dobre rzeczy.
Madzia teraz będzie już tylko lepiej. A jak się czujesz?

reklama
Wiedziałam, dziewczynki są silniejsze w łonie matki 😊 jak to mój mąż gada : ty jesteś czarownica, co przepowiesz to się sprawdzi 😁 więc mówię już tylko same dobre rzeczy.
Madzia teraz będzie już tylko lepiej. A jak się czujesz?
Dalej trochę słabo po covidzie, często mam silne zawroty glowy, ale już nie wiem czy to po chorobie czy przez ciążę, może to i to😅

Teraz będziesz musiała dziewczynom też przepowiadać płeć 😄💗 nasza czarownico 💗

@roki_1991 wierzę, że naszym dziaciaczkom covid nic złego nie zrobił ❤️ ile zostało Ci do porodu? 💗

Do góry