reklama
Gonzi
Fanka BB :)
Oki dzięki. Mi właśnie nie wylatuje tylko wszystko siedzi w środku. Dopiero jak palca włożę to widzę że jest. Buuu bardzo mam tam ciasno teraz jak ta beta rośnie coraz trudniej mi się te tabletki tam wkłada@Gonzi roki dobrze gada, luteina lepsza, a do tego duphaston obciąża żołądek i wątrobę.
Wg mnie też spoko ten progesteron. Nie ma dużego spadku. Beta też okay.
Nie dzwoniłabym do lekarza, zeby wydać 210 zł.
A jeśli chodzi o aplikacje to poleż pół godziny. To co ma się wchlonac to się wchlonie, ja rano i w południe musiałam w pracy brać i wylatywało czy siedziałam czy leżałam czy chodziłam po takim samym czasie. Jak więcej piłam to było bardziej wodniste i tyle...
Gonzi
Ehh te luteinki tyle z tym zamieszania. Ale najważniejsze żeby pomogło. Ja się tylko boję że jak mi się tam w środku to zbiera to się jakieś bakterie zalęgną Nie wiem czy mam to jakoś wyciągac przed wlozeniem kolejnych czy co...Popieram to żeby polezec po niej. Chociaż mi to i tak mało dawało... Nawet po nocy potrafiło wypaść przeszlam na podjęzykowe a w tej ciazy szybko na dupka bo nie mogłam znieść smaku.... Tak mnie mdliło
Super, tak się cieszę
Natasza27
Czyli to jednak prawda jak mówią, że dziewczynki są silniejsze super, że wszystko ok. Jednak leki nie zaszkodziły@marsi89 moja Wróżko[emoji178] miałaś rację! Przyszły wyniki Nifty, nie ma trisomii, dziecko genetycznie zdrowe i...będzie dziewczynka [emoji175]
M
Ma_k
Gość
Czy leki nie zaszkodziły to się może dowiem w czwartek na usg prenatalnym. W Nifty badają pod kątem wad genetycznychCzyli to jednak prawda jak mówią, że dziewczynki są silniejsze super, że wszystko ok. Jednak leki nie zaszkodziły
Ale tak, dziewczynki są mega silne, Rambo dała radę
roki_1991
Nie, nie wyciągaj. Możesz włączyć jakiś.probiotyk jeśli się boiszEhh te luteinki tyle z tym zamieszania. Ale najważniejsze żeby pomogło. Ja się tylko boję że jak mi się tam w środku to zbiera to się jakieś bakterie zalęgną Nie wiem czy mam to jakoś wyciągac przed wlozeniem kolejnych czy co...
Trzymam kciuki żeby prenatalne wyszły okej sama też mam stres czyvten cholerny covid czegoś czegoś zrobił mojemu maluchowiCzy leki nie zaszkodziły to się może dowiem w czwartek na usg prenatalnym. W Nifty badają pod kątem wad genetycznych
Ale tak, dziewczynki są mega silne, Rambo dała radę
marsi89
Wiedziałam, dziewczynki są silniejsze w łonie matki jak to mój mąż gada : ty jesteś czarownica, co przepowiesz to się sprawdzi więc mówię już tylko same dobre rzeczy.@marsi89 moja Wróżko miałaś rację! Przyszły wyniki Nifty, nie ma trisomii, dziecko genetycznie zdrowe i...będzie dziewczynka
Madzia teraz będzie już tylko lepiej. A jak się czujesz?
K
Katijah
Gość
Cudowne wiadomości!!!!@marsi89 moja Wróżko miałaś rację! Przyszły wyniki Nifty, nie ma trisomii, dziecko genetycznie zdrowe i...będzie dziewczynka
reklama
M
Ma_k
Gość
Dalej trochę słabo po covidzie, często mam silne zawroty glowy, ale już nie wiem czy to po chorobie czy przez ciążę, może to i toWiedziałam, dziewczynki są silniejsze w łonie matki jak to mój mąż gada : ty jesteś czarownica, co przepowiesz to się sprawdzi więc mówię już tylko same dobre rzeczy.
Madzia teraz będzie już tylko lepiej. A jak się czujesz?
Teraz będziesz musiała dziewczynom też przepowiadać płeć nasza czarownico
@roki_1991 wierzę, że naszym dziaciaczkom covid nic złego nie zrobił ile zostało Ci do porodu?