reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Gonzi roki dobrze gada, luteina lepsza, a do tego duphaston obciąża żołądek i wątrobę.
Wg mnie też spoko ten progesteron. Nie ma dużego spadku. Beta też okay.
Nie dzwoniłabym do lekarza, zeby wydać 210 zł.
A jeśli chodzi o aplikacje to poleż pół godziny. To co ma się wchlonac to się wchlonie, ja rano i w południe musiałam w pracy brać i wylatywało czy siedziałam czy leżałam czy chodziłam po takim samym czasie. Jak więcej piłam to było bardziej wodniste i tyle...
Oki dzięki. Mi właśnie nie wylatuje tylko wszystko siedzi w środku. Dopiero jak palca włożę to widzę że jest. Buuu bardzo mam tam ciasno teraz jak ta beta rośnie coraz trudniej mi się te tabletki tam wkłada 🙈

Popieram to żeby polezec po niej. Chociaż mi to i tak mało dawało... Nawet po nocy potrafiło wypaść :( przeszlam na podjęzykowe a w tej ciazy szybko na dupka bo nie mogłam znieść smaku.... Tak mnie mdliło

Super, tak się cieszę :)
Ehh te luteinki tyle z tym zamieszania. Ale najważniejsze żeby pomogło. Ja się tylko boję że jak mi się tam w środku to zbiera to się jakieś bakterie zalęgną 🤷‍♀️ Nie wiem czy mam to jakoś wyciągac przed wlozeniem kolejnych czy co...

Ehh te luteinki tyle z tym zamieszania. Ale najważniejsze żeby pomogło. Ja się tylko boję że jak mi się tam w środku to zbiera to się jakieś bakterie zalęgną 🤷‍♀️ Nie wiem czy mam to jakoś wyciągac przed wlozeniem kolejnych czy co...
Nie, nie wyciągaj. Możesz włączyć jakiś.probiotyk jeśli się boisz ;)

Czy leki nie zaszkodziły to się może dowiem w czwartek na usg prenatalnym. W Nifty badają pod kątem wad genetycznych 🙂
Ale tak, dziewczynki są mega silne, Rambo dała radę 💗
Trzymam kciuki żeby prenatalne wyszły okej :) sama też mam stres czyvten cholerny covid czegoś czegoś zrobił mojemu maluchowi :(

@marsi89 moja Wróżko💖 miałaś rację! Przyszły wyniki Nifty, nie ma trisomii, dziecko genetycznie zdrowe i...będzie dziewczynka 💗
Wiedziałam, dziewczynki są silniejsze w łonie matki 😊 jak to mój mąż gada : ty jesteś czarownica, co przepowiesz to się sprawdzi 😁 więc mówię już tylko same dobre rzeczy.
Madzia teraz będzie już tylko lepiej. A jak się czujesz?

reklama
Wiedziałam, dziewczynki są silniejsze w łonie matki 😊 jak to mój mąż gada : ty jesteś czarownica, co przepowiesz to się sprawdzi 😁 więc mówię już tylko same dobre rzeczy.
Madzia teraz będzie już tylko lepiej. A jak się czujesz?
Dalej trochę słabo po covidzie, często mam silne zawroty glowy, ale już nie wiem czy to po chorobie czy przez ciążę, może to i to😅

Teraz będziesz musiała dziewczynom też przepowiadać płeć 😄💗 nasza czarownico 💗

@roki_1991 wierzę, że naszym dziaciaczkom covid nic złego nie zrobił ❤️ ile zostało Ci do porodu? 💗

Do góry