Gonzi
Fanka BB :)
No to trzymam kciuki za Twoją wizytęNo to wizytujemy praktycznie razem - moja ostatnia wizyta w tej ciąży, a Twoja mam nadzieję pierwsza z wielu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to trzymam kciuki za Twoją wizytęNo to wizytujemy praktycznie razem - moja ostatnia wizyta w tej ciąży, a Twoja mam nadzieję pierwsza z wielu
Trzymam kciuki, beta ładnie rośnie, próg trzyma się więc mam nadzieję, że będzie wszystko okRozumiem no ja właśnie też jestem bliska konsultacji. Najgorsze że on mi kazał zbadać to dopiero w pon. Jak go pytałam o dziś ostatnio to mówił że nie ma co. Żebym dopiero w pon poszła rano.
Ale nic nie wytrzymałam i poszłam dzisiaj. A ta beta jest ok po 48 h? Bo on jak liczył to mówił że w zdrowiej ciąży to po 48 h o 100% powinno wzrosnąć
Jak ja wsadzisz to poleż trochę. Mi poranną luteina praktycznie nierozpuszczala się a wieczorną jak dawałam ja zaraz przed spaniem rozpuszczała się. Musisz ją mega głęboko wcisnąć, ale palcem a nie aplikatorem i weź ją wodą trochę zwilz. Kurde jak ja nie lubię tej dopochwowej no ale jest skuteczniejsza i szybciej działaOk. Dziękuję. No to dobrze. Mam nadzieję że w pon będzie ok. Wizyty i tak dzisiaj mi nie umówią bo nie mają już terminów. Muszę czekać do poniedziałku.
A brałyście może tą dopochwową luteinę? Mam wrażenie że mi się nie rozpuszcza całkiem. Wpycham co 8 h te dwie tabletki i ciągle na palcach wyciągam ze środka taką białą maź. Tak powinno być! Przepraszam za ten opis ale martwię się że jakieś bakterie mi się w tym zalęgną a pierwszy raz biorę luteinę dopochwową.
Popieram to żeby polezec po niej. Chociaż mi to i tak mało dawało... Nawet po nocy potrafiło wypaść przeszlam na podjęzykowe a w tej ciazy szybko na dupka bo nie mogłam znieść smaku.... Tak mnie mdliłoJak ja wsadzisz to poleż trochę. Mi poranną luteina praktycznie nierozpuszczala się a wieczorną jak dawałam ja zaraz przed spaniem rozpuszczała się. Musisz ją mega głęboko wcisnąć, ale palcem a nie aplikatorem i weź ją wodą trochę zwilz. Kurde jak ja nie lubię tej dopochwowej no ale jest skuteczniejsza i szybciej działa
Super, tak się cieszęPop@marsi89 moja Wróżko miałaś rację! Przyszły wyniki Nifty, nie ma trisomii, dziecko genetycznie zdrowe i...będzie dziewczynka
Czekając dzisiaj na wyniki w ogóle nie myślałam o płci, przesłałam mężowi wyniki i miał mi powiedzieć czy wszystko ok, czy dziecko jest zdrowe nawet sama nie chciałam na to patrzeć przez stres A ten się cieszył jak szalony i mówi, że jest najlepiejGratuluję, bardzo się cieszę !!! Jeszcze córeczka, cudnie
No staram się właśnie najgłębiej jak mi palca starcza No nic chyba tak musi być buuJak ja wsadzisz to poleż trochę. Mi poranną luteina praktycznie nierozpuszczala się a wieczorną jak dawałam ja zaraz przed spaniem rozpuszczała się. Musisz ją mega głęboko wcisnąć, ale palcem a nie aplikatorem i weź ją wodą trochę zwilz. Kurde jak ja nie lubię tej dopochwowej no ale jest skuteczniejsza i szybciej działa